Copy
View this email in your browser
De Plenda One 2020-2021 nu voor slechts €5,- ! 

De Plenda One van het huidige schooljaar bestel je nu voor slechts €5,- incl verzendkosten. Misschien wil je de Plenda One een keer uitproberen met je zoon of dochter of wil je het laatste gedeelte van het schooljaar oefenen met plannen en organiseren. Voor de examenperiode, de proefwerkweken of gewoon uit nieuwsgierigheid. 

Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

 

Het weekoverzicht is nu beschikbaar als interactief oefenvel 

Vanwege het vele online en hybride werken, hebben we ons weekoverzicht in een interactief oefenvel gezet. Je kunt zo je scherm delen met je leraar of begeleider en samen je Plenda invullen. Hierna sla je het op óf neem je het over in je papieren Plenda One/XL. 
Download het bestand op onze website! 

Subsidiemogelijkheid: zachtere landing van het P.O. naar het V.O.

Ben jij werkzaam op school en werkt jouw school met de Plenda? Dan is dit wellicht interessant voor jou.

Vanuit het 'Actieplan Gelijke Kansen' is er subsidie beschikbaar voor doorstroomprogramma’s die de overgang van het PO naar het VO verbeteren. Deelnemers zijn bijvoorbeeld leerlingen die op een hoger niveau kunnen presteren maar minder ondersteuning of hulpbronnen tot hun beschikking hebben dan hun klasgenoten. Door deelname vergroten zij hun kennis en vaardigheden. 

Via onderstaande button kun je het hele artikel lezen. Heb je nog vragen of wil je ondersteund worden door onze partner met de aanvraag? Neem gerust contact met ons op.

 
De lente is (bijna) begonnen! 

Altijd een geweldig mooi gezicht; de natuur in volle bloei en de vogeltjes druk in de weer met hun nestjes. Het betekent voor leerlingen ook iets anders: de eindexamens en toetsen komen er weer aan. Begin op tijd met plannen zodat je goed voorbereid aan deze spannende weken kunt beginnen! 

Geniet van het voorjaar 🌱 🌸 ☀️

Website
Facebook
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2021 Plenda Shop, All rights reserved.