Copy
View this email in your browser

Onze deuren blijven nog (heel) even gesloten. Geen lessen, geen contact, geen nieuwe inspiratie? Niet als het aan ons ligt! 

We starten dit bulletin met een promo voor de theatervoorstelling "Ontspoord". Dit promotiefilmpje is gemaakt door Xander. Want ook al zitten we thuis; we zitten niet stil! De Tip van Ton gaat over wachten, wachten, wachten. Daarnaast wijzen we iedereen op de petitie voor behoud van de Brabantse cultuur. Een editie gemist? Alle vorige edities zijn terug te lezen via onze site. Heb je zin gekregen om ook kunstzinnig bezig te zijn? Ook nu staan we klaar voor je! 

PROMOFILM THEATERVOORSTELLING ONTSPOORD: XANDER
We zitten thuis, maar we zitten niet stil! Maak kennis met een paar personages uit de  spannende en grappige jongerenvoorstelling ONTSPOORD. De cursisten van het jongerentheater bedachten, en speelden in hun eigen SneakpieCk! video's. Nieuwsgierig geworden? Houd ons in de gaten. De voorstelling gaat er zeker komen!
TEKEN DE PETITIE VOOR BEHOUD VAN DE BRABANTSE CULTUUR
In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant, VVD en CDA staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie. Teken ook deze petitie en zorg dat kunst en cultuur behouden blijft!
PETER KOENE: ...s...
MICHAEL KIWANUKA: ALWAYS WAITING

LUISTERTIP VAN TON 
WACHTEN

Het wachten blijft maar voortduren. Wanneer wordt het leven weer normaal? 

‘Wachten tot je een ons weegt’, zo voelt het. Wachten is als fenomeen vaak bezongen; we kunnen nog een tijdje vooruit met liedjes over dit thema ...  

•‘Waiting in vain’, van de Bob Marley & The Wailers, met een prettig gestoorde clip.
•‘My Love Is Waiting’, van Marvin Gaye.
•‘Im still waiting’ van Dianna Ross.
•‘Always waiting’, van Michael Kiwanuka, met een ontroerende clip.

DIANA ROSS: I'M STILL WAITING
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 het Pieck, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp