Copy
View this email in your browser

Onze deuren blijven nog even gesloten. Geen lessen, geen contact, geen nieuwe inspiratie? Niet als het aan ons ligt! 

In dit bulletin weer nieuwe tips en inspiratie op het gebied van kunst en cultuur. Heb je altijd al willen kennismaken met Qi Gong? Grijp je kans, je kunt een lesje meedoen met Edwin. De Tip van Ton gaat over de troost van gitaarmuziek. In deze editie een superleuke theaterles van Marjolein, waarin een beroep op je vindingrijkheid wordt gedaan. Heb je zin gekregen om ook kunstzinnig bezig te zijn? Ook nu staan we klaar voor je!

QI GONG MET EDWIN
ALLMAN BROTHERS: IN MEMORY OF ELISABETH REED

LUISTERTIP VAN TON
TROOSTRIJKE GITAREN

•En natuurlijk verwarmen violen veelvuldig vaak het hart! Maar gitaren kunnen het ook, luister maar eens naar deze twee nummers:
•‘In memory of Elisabeth Reed’ van The Allman Brothers, van de plaat ‘Live at Fillmore East’ bijvoorbeeld.
• En natuurlijk ‘Little Wing’ van Jimi Hendrix.

Twee nummers, maar wat voor nummers! Je zou er gitaarles voor willen gaan nemen! Ook in Coronatijd kan je starten met muziekles bij het Pieck.

JIMI HENDRIX: LITTLE WING 
THEATERLES VAN MARJOLEIN

Anderhalf jaar geleden vertelde Marjolein me dat de podcast "De brand in het landhuis" van Simon Heijmans een echte aanrader is. Ik snap nu waarom. Wat een goed gemaakte podcast! Een zoektocht naar het hoe en waarom rondom de brand op landgoed Zionsburg in Vught. Na het beluisteren zie je sommige mensen voor altijd in een ander daglicht. Luisteren dus!

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 het Pieck, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp