Copy
View this email in your browser

Onze deuren blijven nog even gesloten. Geen lessen, geen contact, geen nieuwe inspiratie? Niet als het aan ons ligt! 

In dit bulletin weer nieuwe tips en inspiratie op het gebied van kunst en cultuur. Deze keer extra veel bewegen; het is vakantie! Zoals altijd een dans- of bewegingsles voor iedereen, dus kom uit je stoel en doe mee! Naast dansen met Wilmie een filmpje van youtube waar je blij van wordt; de ontwikkeling van dansstijlen vanaf de jaren '50. Beiden te leuk om stil bij te zitten! Zoals altijd een muzikale Tip van Ton, ditmaal verrassende vondsten op het gebied van liefdesliedjes. De dagtekening van Peter Koene kon niet treffender.
Heb je zin gekregen om ook kunstzinnig bezig te zijn? Ook nu staan we klaar voor je!

LET'S GO DANCIN' MET WILMIE
INGESLOTEN
Elke dag een tekening maken: Peter Koene doet het. Al vanaf april 2009. Elke dag weer een juweeltje. http://www.peterkoene.nl
JASON ISBELL & THE 400 UNIT: IF WE WERE VAMPIRES

LUISTERTIP VAN TON
VERRASSENDE VONDSTEN

•Het is moeilijk om de liefde nog op een originele manier te bezingen. Dat zong De Jazz Politie al in 1993 met ‘Liefdesliedjes ‘.
•Gelukkig lukt ‘t sommigen nog wel de Iiefde niet sleets te bezingen. Luister maar een naar deze ode aan een gelukkige liefde: ‘If we were vampires’ met de zinsnede “Maybe we’ll get forty years together, but one day … ” van Jason Isbell& the 400 Unit.
•En de kennismaking met het liedje van Snowpatrol op Pinkpop 2007 met de tekstlijn “Those three words” met ‘Chasing Cars’ en de beelden van dat meisje dat meezong met dit lied. Kippenvel en vochtige ogen kreeg ik ervan. 

SNOWPATROL: CHASING CARS (OP PINKPOP 2007)
DE EVOLUTIE VAN DANS

OOK DE BOEKENKAST HEEFT EEN BOODSCHAP!

Over literatuur gesproken: we hadden 23 maart in samenwerking met Bibliotheek Heusden een lezing staan met schrijfster Marieke Lucas Rijneveld. Deze lezing gaat op een later moment plaatsvinden. Dat geeft iedereen mooi de tijd om haar prachtige boek "DE AVOND IS ONGEMAK" te lezen.  

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 het Pieck, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp