Copy
Hola!

Reprenem l'activitat oberta al públic amb propostes que parlen de COS, de PLAER, de PODER, tres paraules en majúscules que ara mateix ens fan posar les dents llargues i els pels de punta: Spiritual Boyfriends de Núria Guiu i Catalina d'Iniciativa Sexual Femenina.

Acabarem l'any compartint una Càpsula de Creació en Cru amb l'artista en residència Norberto Llopis. Serà una trobada relaxada per conèixer el seu projecte en procés No/Blanco. Un format d'obertura informal, que ens deixa entrar a la seva pràctica artística de ple, i conèixer
les matèries i qüestions que nodreixen el seu treball, així en cru, en brut, sense polir, amb tota la seva potència i la bellesa d'allò inacabat.

 
 
Corpografies

La Caldera segueix donant continuïtat al treball d'artistes vinculades al centre així com treballs poc visibilitzats que es troben a la periferia dels circuits més convencionals. Al desembre programem Spiritual Boyfriends de Núria Guiu. Digitalitat, bellesa, salut, capital, amor, erotisme i auto-ficció, són conceptes entrellaçats que s'aborden com una forma d'experiència espiritual vinculada a la construcció de rols de poder a través del cos i la seva imatge social. Quin paper juga Internet en relació a la política neoliberal i les seves tècniques de control i vigilància?
divendres 4 i dissabte 5 de desembre, a les 20.30h
diumenge 6, a les 19h

Llegir més

Quinzena Metropolitana de dansa

Iniciativa Sexual Femenina presenta Catalina dins de la Quinzena Metropolitana de dansa, un treball que va estar en residència a La Caldera i resulta del desig d’aproximar-se a la dansa contemporània des d’una perspectiva feminista, llibertària i anti-academicista. Catalina no se'n va de festa: és una festa en si mateixa. Abans de sortir, s’emprova les seves quatre mitges trencades a veure quines li queden millor i al matí es descobreix el pòmul morat, els repuntsqueixalats, el cruiximent als bessons, l'afonia. Catalina es reinventa i aconsegueix, a força de petons ben i mal fets, que les altres rebentin.

dijous 10 de desembre, a les 20.30h
divendres 11, a les 20h
dissabte 12, a les 20.30h


Llegir més

En paral·lel a la programació de Catalina dins de la Quinzena Metropolitana de la Dansa, Iniciativa Sexual Femenina proposa Bailar con el coño, segona part. Una xerrada entre Sara Pierallini (col·lectiu Bachini-Bachini) i Iniciativa Sexual Femenina, que inaugura l’exposició Sexe lliure o llibertat del desig? que es podrà visitar a La Caldera a partir del 7 de desembre. 

diumenge 13 de desembre, a les 12.30h

Llegir més


Càpsula de Creació en Cru

CCC#31_Norberto Llopis. Un moment d'obertura informal per apropar-nos al seu projecte en residència No/Blanco. A occident es tendeix a entendre la significació, l'acció i el canvi des de la perspectiva del traç, des de la perspectiva de la figura. Tot canvi depèn d'un acte, d'un personatge que actua, d'una figura o heroi que opera un canvi. A No/Blanco ens agradaria investigar com podria donar-se la significació, l'acció i el canvi des de la perspectiva de la superfície d'inscripció. Des d'aquesta perspectiva les coses succeeixen gairebé sense passar, més que un canvi patent de les figures que posem sobre l'espai, es tractaria d'un desplaçament en la superfície, una esllavissada del pla sobre el qual la figura es fa visible, aquest desplaçament és en certa manera un succés invisible. 
divendres 18 de desembre, a les 20h

Llegir més

Residents

Aquest mes estaran treballant en residència a La Caldera Iniciativa Sexual Femenina amb el seu nou projecte La Màrtir Felicitas al voltant de la figura de la Màrtir i Norberto Llòpis amb No/Blanco treball en procés que compartirà el 18 de desembre amb una càpsula de Creació en Cru. També estan treballant aquest mes Los Detectives, i el col·lectiu Nyam Nyam amb 8000 años después, un site-specific que es presentarà al gener dins el marc d'ARAR, acompanyat d'altres propostes que estem treballant i que tenim moltes ganes de compartir aviat.
 

Dansa a les escoles

Arrenquem una nova edició de Dansa a les escoles compartint Likes de Nuria Guiu el 2, 3 i 18 de desembre. A mig camí entre la lecture performance i la dansa, Núria Guiu elabora un discurs sobre el valor social d’un like en les nostres societats digitals. Un luxe poder compartir aquest treball (una de les peces catalanes que més ha voltat en els últims dos anys per Europa) amb alumnes de secundària, que de ben segur se sentiran interpel·lades per la temàtica.

Llegir més
 
Notícies socis

Roser López Espinosa | Està nominada als Premis Butaca per millor Coreografia i Millor Intèrpret Femenina de dansa, per la seva peça NOVEMBRE. Votacions obertes fins al 5 de desembre al web. Està també en procés de creació de PULSE amb la Zagreb Dance Company que te prevista l'estrena l'11 i 12 de desembre al ZKM de Zagreb (Croàcia).
Sarah Anglada | Forma part del Circ d'Hivern d'Alella, organitzat per Lacam, el 18 i 19 de desembre. Presenta com a intèrpret Flou Papagayo de Mumusic Circus al Mercat de les Flors, el 27, 28, 29 de desembre.
Inés Boza | Dirigeix la celebració dels 7 anys del taller de dansateatre comunitaria BESÒSCreació el 12 de desembre al CentreCívic Besòs. Exposició i intervencions ballades, a les 19h i a les 20.30h. Dirigeix Soy como un árbol.... peça sobre l'obra de Miguel Delibes que recupera l'estrena al Teatre Calderón de Valladolid el 29 i 30 de desembre.
 

Copyright © 2018 La Caldera, tots els drets reservats.

La nostra adreça de correu electrònic és:
info@lacaldera.info

Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de La Caldera.
Si vols, pots
actualitzar les teves dades o donar-te de baixa.