Copy
 
Creatieve Broedplaats voor kunst, muziek, film & ontmoeting
Nieuws December '21
deel mij deel mij
tweet mij tweet mij
stuur mij door stuur mij door

ELECTRON | MOTMOT GALLERY STOPT

Wij sluiten per 01/01/2022 onze deuren... 
Door stijgende huisvestings- lasten, lagere gemeentelijke bijdrage en gebrek aan perspectief – waaronder een tijdelijk huurcontract van enkel drie maanden – is het voor Electron | MotMot gallery niet langer mogelijk de activiteiten voort te zetten. Daarmee komt een einde aan ontmoetingen, werkperiodes, exposities, spoken word-avonden, concerten, performances en andere culturele events.

Lees er hier meer over.

We zullen deze maand binnen de mogelijkheden van maatregelen nog een laatste keer keihard knallen. Lees hieronder welke activiteiten plaatsvinden. We zien jullie graag! 

MUSIC

18 dec | 12-16u 

The MotMot Gallery Sessions, brunch edition


De laatste Gallery Sessions – Live muziek, mimosas en een verrukkelijke brunch; dat kan je verwachten van de allerlaatste gallery sessions! In verband met de huidige maatregelen vervroegen we deze editie en beloven we er een éxtra groot feestje van te maken, het is namelijk wel de allerlaatste… Koop gauw je tickets!

19 dec | 13-17u 

Jamsessions, Phoenix Take-Over


JAMSESSIE – Het afgelopen jaar zijn de jamsessies bij Phoenix tot een waar spektakel uitgegroeid, helaas gaat dit podium tijdelijk dicht vanwege de verhuizing. Gelukkig worden de sessies tijdens de verhuizing voortgezet bij MotMot Gallery: een heuse Take-Over! Alle instrumenten en genres zijn welkom. Entree is gratis en vol is vol, dus kom op tijd en DOE VOORAL MEE!

EXPO

04 dec | 12-17u

Pop-Up Studio – Sinterklaas


Op zaterdag 4 december zingen we eindelijk weer in koor: hij komt, hij komt! Onze goeie sint en zijn twee beste pieten zijn er namelijk speciaal bij om JOU te helpen met je last minute sinterklaas-rijmelarij! In zijn volgekalkte notitieboekjes staat voornamelijk tragikomische poëzie over seks, therapie, comfortfood, en alle andere dingen die hem bezig houden! Heel veel proper gaat het dus niet worden. Zie ginds komt de dichter in MotMot weer aan.
 

11 dec | 12-17u

Pop-Up Studio – Louise van Straten


Louise van Straten is animator/illustrator en het gezicht achter Studio Lovastra: "Mijn werk beschrijf ik als sprookjes achtig. Voor inspiratie dwaal ik dan ook graag in het bos of keer ik terug naar de griezelige magie die ik als kind vond in boeken van Paul Biegel en Astrid Lindgren. Het mijn droom om ooit een eigen stripboek te kunnen publiceren."  Waan je in de magische wereld van Louise tijdens haar pop-up op 11 december!

18 dec | 12-17u

Pop-Up Studio – Jamie Schooneveld


Jamie is een beeldend kunstenaar die zich bezig houdt met haar fascinatie voor het alledaagse. Observeren, waarnemen, bewonderen en experimenteren is waar het voor Jamie om gaat. Door haar waarnemingen op een unieke wijze te registreren en samen te voegen, ontstaan er bijzondere – vaak grafische – beelden. Ontdek haar werk 18 december in MotMot gallery!
 
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Email
Bijzijn is meemaken!

December
za 04 - Pop-up Studio | Sinterklaas
za 11  - Pop-Up Studio | Louise van Straten
za 18 - Pop-up Studio | Jamie Schooneveld
za 18 - Gallery Sessions | Brunch Edition
zo 19 - Jamsessie | Phoenix Take-over
t/m 19 - White Cube | 'The Human Thing' expo
 
 
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Electron · Speelhuislaan 171 · Breda, Nb 4815 CD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp