Copy
 
Creatieve Broedplaats voor kunst, muziek, film & ontmoeting
Nieuws November '21
deel mij deel mij
tweet mij tweet mij
stuur mij door stuur mij door

NIEUWE MAATREGELEN

Helaas kunnen er door de huidige maatregelen meerdere evenementen niet plaatsvinden bij MotMot gallery.
Onder andere Popronde Breda, Dev.Room gaming expo en de poetry & literature night met v.v.Eigenbelang kunnen helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd! We zijn druk bezig met nieuwe data. In de tussentijd is er nog genoeg te doen. Check de onderstaande agenda, en we zien je graag gedurende onze aangepaste openingstijden:
elke vrijdag, zaterdag en zondag van 12 tot 20 uur.

EXPO

19/20/21 nov | 12:00u 

Fake Fact – Augmented Reality Expo


Met het thema 'fake news' zijn verschillende makers tijdens de Augmented Reality workshop van Apvis aan de slag gegaan met posters en een bijkomende digitale laag. Als resultaat van dit onderzoek, exposeert Studio Apvis een tiental posters bij MotMot gallery. 
 

20 nov | 13-19u

Pop-Up Studio – Evelien van der Peijl


Komend weekend staat er weer een fantastische maker op onze pop-up studio. Voormalig huisgenoot van Electron, o.a. bekend van het collectief Zut Mon Sac: Evelien van der Peijl!
Als Grafisch ontwerper ligt de interesse van Evelien haar werk bij maatschappelijke thema's. Door middel van grafische uitingen en felle kleuren creëert ze een stijl waarmee ze maatschappelijke onderwerpen ter discussie stelt.
 

Ieder weekend | 12-19u | White Cube

Anke Huyben 
'The Human Thing'


EXPOSITIE – In ‘The Human Thing’ (2019) is de installatie te zien waarin Anke Huyben haar lichaam letterlijk blootstelt - allerminst op gangbare manieren. Waar we tegenwoordig bepaalde lichaamsdelen als onmiskenbaar sexueel bestempelen, plaatst Anke ze in een totaal andere context. De ‘objectificatie’ van het vrouwelijk lichaam, schiet ineens de andere kant op, richting een nieuw ‘product’ waar alle sexualiteit uitgefilterd is. Het stelt je gerust en voelt tegelijkertijd wat ongemakkelijk...
 

MUSIC

Iedere zondag | 15-20u 

Jamsessions, Phoenix Take-Over


JAMSESSIE – Het afgelopen jaar zijn de jamsessies bij Phoenix tot een waar spektakel uitgegroeid, helaas gaat dit podium tijdelijk dicht vanwege de verhuizing. Gelukkig worden de sessies tijdens de verhuizing voortgezet bij MotMot Gallery: een heuse Take-Over! Alle instrumenten en genres zijn welkom. Entree is gratis en vol is vol, dus kom op tijd en DOE VOORAL MEE!

FOOD

Friday / Saturday / Sunday | 18.30u 

De Weekend Special! 

FOOD | Je wil lekker, gezond, goedkoop, eerlijk, lokaal, vegan, homemade, kleurrijk, voedzaam, en gezellig kunnen afvinken van je Bingokaart? CHECK! Voor €8,50 schuif je aan en krijg je een gevuld bordje. Ieder weekend een goeie maaltijd voor bij je lievelingsborrel, genieten!
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Email
Om vast in je agenda te plakken

November
za 06 t/m 22 januari 2022 | 'The Human Thing' expo
za 20 - Pop-up Studio | Evelien van der Peijl
zo 21 - Jamsessie | Poppodium Phoenix Take-Over
za 27 - Pop-up Studio | Guusje Beeftink
zo 28 - Jamsessie | Poppodium Phoenix Take-Over
 
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Electron · Speelhuislaan 171 · Breda, Nb 4815 CD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp