Copy

SGP Flevoland zoekt staten- en commissieleden

Geachte  <<Tussenvoegsel>> <<Last Name>>,

De SGP in Flevoland is op zoek naar staten- en commissieleden. We zoeken inwoners van Flevoland die het gedachtengoed van de SGP kunnen vertolken in Provinciale Staten van Flevoland, zich betrokken voelen, integer zijn en zich actief willen inzetten voor het bestuur van de provincie Flevoland.

De voorkeur gaat uit naar leden die een dagdeel per week (gemiddeld) in de middag- en avonduren voor het Statenwerk beschikbaar hebben. Provinciale Staten vergaderen in Flevoland altijd op woensdagmiddag en -avond.

Het spreekt voor zich dat de nieuwe SGP-provinciale staten- en commissieleden Bijbelgetrouw, deskundig, representatief en enthousiast behoren te zijn.

Van kandidaten wordt verwacht dat zij minimaal twee jaar lid zijn van de SGP en in Flevoland wonen.

Uw belangstellingsbrief met CV dient vóór DV 25 juni 2022 te worden verzonden naar de secretaris van de selectieadviescommissie, Bouke J. de Vries (0623420414 - boukejdevries@live.nl)

Belangstellenden krijgen na registratie een gesprek met de selectieadviescommissie, bestaande uit een delegatie uit het bestuur van SGP-Flevoland en uit de SGP-Statenfractie Flevoland.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het huidige SGP-statenlid in Provinciale Staten van Flevoland, de heer J.N. Simonse (0651588664).

urk.sgp.nl
Copyright © 2022 SGP Urk

Door middel van deze nieuwsbrief wil SGP Urk u op regelmatige basis informeren vanuit de fractie, wethouder, SGP Jongeren, en het bestuur van onze plaatselijke kiesvereniging. Klik hier voor het archief. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan hier.

SGP Urk. Bouwen in vertrouwen. Met de handen gevouwen! Bouw mee. Word lid van SGP Urk!

Wilt u een wijziging aanbrengen in de ontvangst van deze e-mail?
U kunt uw voorkeuren updaten of uzelf van onze lijst verwijderen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Staatkundig Gereformeerde Partij Urk · De Giek 20 · Urk, Flevoland 8322 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp