Copy
View this email in your browser

Update Coronavirus 14-03-2020

14 maarti 2020
 

Lees hier het laatste nieuws van en over onze voetbalvereniging.

Beste VEV'ers,

Het bestuur van VEV'67 heeft besloten dat alle activiteiten die gerelateerd zijn aan de vereniging komen te vervallen vanwege het coronavirus.

Dit houdt in dat alle wedstrijden, zowel vriendschappelijk als officieel - op het veld en in de zaal, maar ook alle trainingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten niet doorgaan.

De maatregelen gelden in ieder geval tot en met 31 maart. Het complex van VEV'67 op sportpark Oostindie blijft in deze periode gesloten voor alle verenigingsactiviteiten. De maatregelen zijn volgens het bestuur noodzakelijk vanwege de adviezen van het kabinet, het RIVM, de KNVB en NOC*NSF.

Mocht je wel willen overleggen met bijvoorbeeld teamgenoten of trainers/leiders, of je sectie wil vergaderen, los dit dan digitaal op. Via bijvoorbeeld Skype of FaceTime kun je gemakkelijk (video)gesprekken voeren.

Het bestuur vraagt iedereen goed op zichzelf en elkaar te passen. Help elkaar daar waar nodig is en daar waar het kan. Blijf vooral gezond.

Zodra er zicht is op hervatting van de verenigingsactiviteiten zullen wij dat via de gebruikelijke communicatielijnen kenbaar maken. Hou onze website en social media kanalen in de gaten.

Met vriendelijke groet,

Hoofdbestuur VEV'67

Klik HIER voor het document

Link naar RIVM
Link naar KNVB

Twitter
Facebook
Website
Instagram
YouTube
Copyright © 2020 cvv VEV'67, All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
pr@vev67.nl

Onze website is:
www.vev67.nl

#mooisteclubvanhetwesterkwartier

Deze e-mails niet meer ontvangen?
Uitschrijven
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VEV'67 · de Knip 2 · Leek, Gr 9351XZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp