Copy
View this email in your browser

105e nieuwsbrief VEV'67

mei 2020
 

Lees hier het laatste nieuws van en over onze voetbalvereniging.

Van Bernard Hulst:


Op het moment van schrijven zitten we in de 7e week van de “intelligente lockdown” door het Corona (Covid-19) virus. De wereld is in slechts een paar weken tijd volledig en misschien wel permanent veranderd ook al merken we daar zelf soms weinig van. Naast de positieve kanten, waaronder (voor mij persoonlijk) veel meer tijd met het gezin doorbrengen, heeft het een veel te grote schaduwzijde die voor velen zeker permanent is. Ik hoop dat jullie zowel persoonlijk als diegenen die jullie dierbaar zijn gezond mogen blijven!
Het Corona virus heeft er toe geleid dat het voetbalseizoen abrupt ten einde is gekomen. Het enige voordeel hiervan is dat ik al zes zaterdagen op rij op tijd thuis ben voor het avondeten… De Champions League, Eredivisie en alle andere (overbodige) voetbaltelevisie mis ik overigens geenszins.  Wat ik wel mis is het amateurvoetbal bij VEV’67.


Lees HIER de hele brief die Bernard schreef aan z'n spelers van VEV'67 2. Aanrader !
 

De ALV van 27 mei wordt tot nader order uitgesteld
In deze ALV zou onze penningmeester Bert Blom aftreden. Cvv VEV'67 zoekt op dit moment naar een opvolger om het hoofdbestuur te complementeren. De afgelopen 2 jaar hebben we gemerkt dat de belasting voor de penningmeester behoorlijk groot is.

Onze vereniging is dusdanig gegroeid en professioneel geworden dat we de functieomschrijving voor de nieuwe kandidaat penningmeester iets willen veranderen. In hoofdlijnen denken wij dat het verstandig is dat de penningmeester verantwoordelijk gaat worden voor het financiële beleid en strategie van onze bloeiende vereniging, het daadwerkelijk besturen.

Voor de dagelijkse operationele zaken, zoals betalingsverkeer, boekhouding en dergelijke willen we een professioneel administratiekantoor inhuren, dat aangestuurd wordt door de penningmeester. Hiermee verwachten we de belasting drastisch te kunnen verminderen zodat er ook nog voldoende tijd overblijft om te kunnen genieten van andere (voetbal)zaken en (privé) beslommeringen.

Mocht je belangstelling hebben of meer informatie over deze, voor de club, belangrijke positie willen hebben dan kun je dit opvragen bij Bert Blom (06 3100 4136) of Emo de Vries ( 06 1096 8888).


 

PROJECT “IEDEREEN SCHRIJFT ZICH OPNIEUW IN” (VOOR 15 JUNI)

 
Beste ouders/ verzorgers en leden van VEV’67,

Graag willen we jullie informeren met betrekking tot een project waar we achter de schermen al een tijdje mee bezig zijn: de zogenaamde “nulmeting”. Met deze nulmeting willen we bereiken dat iedereen met de goede gegevens in ons systeem komt te staan en dat in het kader van de privacywet een ieder hiervoor de verklaring ondertekent. Zo is ons ledensysteem straks aan het begin van het seizoen weer up to date.

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Wij verwachten van ouders/verzorgers van jeugdleden en leden dat zij zich inzetten om hun steentje bij te dragen. In het document vind je de functies binnen onze vereniging waar we ondersteuning kunnen gebruiken. De bedoeling is dat bij de jeugd t/m O15 de ouders een steentje bijdragen en bij de oudere teams de leden zelf. De kracht van onze vereniging is dat we het samen doen! Jullie doen toch ook mee?
Door het Coronavirus hebben we besloten om een en ander digitaal te laten plaatsvinden. Wij rekenen hierbij op een ieders medewerking.

De nulmeting is bedoeld voor de volgende personen/ leden:
 • Leiders en trainers – niet spelend lid
 • JO7 t/m JO19 (let op vanaf 16 jaar dien je zelf de privacyverklaring in te vullen)
 • Seniorenelftallen (incl dames)
 • 35+ en 45+
 • Walking football
 • Autiteam
 • Trainingsleden
Voor de nulmeting zal een aparte button op de site worden geplaatst. Je kunt deze bereiken door op deze button te klikken:


Doel is dat iedereen voor 15 juni het document heeft ingevuld. Dit geldt voor alle leden die zich voor 1 maart 2020 hebben aangemeld. Mocht je stoppen na dit seizoen dan hoef je het formulier niet weer opnieuw in te vullen. Nieuwe leden dienen zich via het reguliere formulier in te schrijven.
Wij verzoeken je om even een app te sturen met “ingevuld” naar je leider/ coördinator van je groep, zodat zij de voortgang in de gaten kunnen houden.

Kunnen wij op je rekenen?!
 
Je voetbalt niet, maar wilt toch graag lid worden van onze vereniging?

Dat kan! Je betaalt dan eenmalig een bedrag van €30,00. We schrijven je dan in bij onze vereniging en de KNVB. Je hebt dan tevens toegang tot de algemene ledenvergadering. Je meld je aan via het reguliere aanmeldformulier op de website https://www.vev67.nl/480/lidmaatschap/.
Kies de optie: ondersteunend lid.
 
Je voetbalt niet, maar wilt toch de club financieel steunen?

Wordt dan lid van de Vrienden van VEV! Wilt u voor € 50 per jaar ook Vriend van VEV’67 worden? Mail dan naar: vriend@vev67.nl voor meer informatie
Wat krijgt u hiervoor terug?
 • Naamsvermelding op de website
 • Naamsvermelding in het programmaboekje van VEV’67 1
 • Naamsvermelding in de jaarlijkse presentatiegids
 • Gratis toegang bij thuiswedstrijden van het 1e elftal
 • U ontvangt de maandelijkse VEV'67 nieuwsbrief per email
 • De donatie is aftrekbaar van de belasting als u minimaal 5 jaar een bedrag schenkt? Hoeveel belasting u terugkrijgt is mede afhankelijk van uw tariefgroep. Zie voor overige voorwaarden de website van de Belastingdienst (www.belastingdienst.nl).
 
Leuke weetjes:
 • Wist je dat wanneer je ingeschreven staat bij de vereniging en de KNVB je met het opgegeven mailadres de app van voetbal.nl kunt raadplegen? (zie uitleg verderop in deze nieuwsbrief)
 • VEV’67 2x per jaar een algemene ledenvergadering heeft, waar het reilen en zeilen van de vereniging wordt besproken?
 • De Vrienden van VEV’67 opgericht is door Leffert Meijer om wat meer inkomsten voor de club te genereren?
 • Als je lid bent van de vrienden van VEV’67 je gratis naar thuiswedstrijden van het eerste mag?
We zitten te springen om vrijwilligers! Vul daarom het formulier in.
Klik HIER voor de handleiding als PDF
 

Hoofdsponsor Intersport Superstore Roden en VEV’67 ook in coronatijd sportieve partners

 

Daar waar de voetbalvelden de afgelopen tijd leeg bleven, bleef ook de zaak van Intersport Superstore Roden leger en stiller dan normaal. Vanuit het hoofdbestuur kwam het unieke en ludieke idee om gezamenlijk de spreekwoordelijke strijd aan te gaan.

Want wat kun je als voetbalvereniging voor je leden doen nu er niet getraind en gevoetbald kan worden?

En hoe kun je je hoofdsponsor een hart onder de riem steken?

Door een waardebon aan álle leden beschikbaar te stellen namens Intersport Superstore Roden én VEV’67. Een waardebon ter waarde van € 12,50 in te leveren bij besteding van € 25,00 of meer, in te leveren tot en met augustus 2020, natuurlijk bij Intersport in Roden. Binnenkort kan iedereen zijn/haar waardebon verwachten.

Contributie


De contributie voor dit seizoen (2019/2020) is volledig geïnd. VEV'67 zal geen contributie restitueren omdat een groot deel van de kosten gewoon door lopen. De contributie maakt 40% (!) uit van de totale inkomsten. 

 

Altijd handig !
De Hummel Brighton Backpack is een fijne en praktische rugzak met een apart schoenenvak! En dankzij het sleutelvakje met rits aan de binnenzijde van de rugzak hoef je nooit meer je fietssleutel kwijt te zijn. Je naam op de tas ? Geen probleem. Bestel HIER !

 

Twitter
Facebook
Website
Instagram
YouTube
Copyright © 2020 cvv VEV'67, All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
pr@vev67.nl

Onze website is:
www.vev67.nl

#mooisteclubvanhetwesterkwartier

Deze e-mails niet meer ontvangen?
Uitschrijven
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VEV'67 · de Knip 2 · Leek, Gr 9351XZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp