Copy
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF JULI 2021

ZOMERGROET

23 juli, de allerlaatste schooldag van het schooljaar 2021-2022. Waar het midden en noorden van ons land al begonnen is aan de zomervakantie, sluit daar vandaag ook zuid bij aan. Een schooljaar dat ons allemaal voor grote uitdagingen heeft gezet.
 
Het was een tijdje stil rondom Tweemonds de afgelopen maanden. Weinig social media, weinig nieuwsbrieven. We zijn eerlijk gezegd een beetje overweldigd geraakt van de aanvragen die binnenkwamen voor komend schooljaar. Zoveel nieuwe en vertrouwde scholen die ons opgezocht hebben om ons te betrekken bij hun plannen voor volgend schooljaar. Allemaal procesgerichte vragen om de school van binnenuit te versterken, het team in zijn kracht te zetten en de leeromgeving te verrijken zodat duizenden kinderen daar volgend schooljaar onmiddellijk profijt van trekken. En wij zijn ontzettend dankbaar dat we daar een rol in mogen spelen. De afgelopen maanden bestonden uit het voeren van vele gesprekken en schrijven van plannen. We hebben ons eigen aanbod opnieuw goed bekeken en bijgeschaafd. We hebben een hele fijne nieuwe collega bij ons team betrokken (en die stellen we na de zomer graag aan jullie voor) en we zijn opnieuw erkend als officieel scholingsinsitituut. Dus we zijn aardig klaar voor de start.
 
En nu eerst een paar weken vakantie. Ontspannen, kuieren, luieren, lezen, wandelen, fietsen, lekker eten, dansen… En vanaf 16 augustus sluiten we weer aan bij het noorden en zetten we samen met jullie de schouders eronder om er opnieuw een betekenisvol schooljaar van te maken!
 
Zomerse groet,
Suze, Ingrid, Juul, Bianca en Ellen
Wil je niet meer op de hoogte blijven van Tweemonds via de mail? Dan kun je je onderaan elke nieuwsbrief eenvoudig uitschrijven.
 
Copyright © 2018 Tweemonds, Alle rechten voorbehouden


Tweemonds
Het centrum voor welbevinden en betrokkenheid
https://tweemonds.nl/

Wil je je nieuwsbrief voorkeuren aanpassen?
Je kunt hier je gegevens updaten of je uitschrijven voor onze nieuwsbrieven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tweemonds · Maishof 19 · Berghem, Nederland 5351MJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp