Copy
Beste <<Voornaam>>,

Ben je er nog??
 
Ik was bang van niet. Ik vreesde dat je al op vakantie zou zijn. 
Dat je niet meer naar me zou luisteren. 
Dat het te laat was voor deze nieuwsbrief.
 
Terwijl ik je zoveel te vertellen heb:

  • over de Business Boost Box waarmee je twee uur gratis businesscoaching kunt boeken 
  • over de zoektocht naar jouw (en mijn) why (en dat ik die steeds meer vormgeef in mijn coaching, als ik mag geloven wat mijn coachklanten schrijven)
  • dat ik je van harte uitnodig om op 13 september frisse energie op te komen doen en je bedrijf een boost te geven, op het evenement dat ik die dag samen met 9 co-creators organiseer 

Maar het valt dus mee
Je leest me, je bent er nog!

Het gebeurt mij vaker. Regelmatig wil ik té snel. Zo snel dat ik de verbinding kwijtraak, de verbinding met mezelf en met mijn omgeving. Dat is best irritant. Voor mijzelf, maar vooral voor hen (weet ik inmiddels).

Gelukkig heb ik de afgelopen maanden en jaren gebouwd aan een kring mensen om me heen, privé en zakelijk, die dat trekje van me kennen. Die andere 9 ondernemers bijvoorbeeld met wie ik je op 13 september in Culemborg welkom heet, in een spetterende speeltuin waarin je energie opdoet om dit najaar je bedrijf van binnenuit een boost te geven!

Ze zagen het.
Ze remden me af.
En ze hielpen me om even pas op de plaats te maken.
 
Zo kreeg deze nieuwsbrief zijn huidige vorm en zijn huidige inhoud. Er staan dingen in waar jij wat aan hebt.
En misschien herken je je ook in mijn neiging om te snel te willen, en dan jezelf en de anderen kwijt te raken? Of heb jij juist je omgeving nodig om wél in beweging te komen en te blijven? 
Als je één van beide herkent, betekent het dat je je bewust bent van je valkuilen. Van daaruit kun je bouwen. Met anderen. Met of zonder coaching. Met bewustzijn.
En ik weet zeker dat je dát herkent. 
Dat is waarom ik jou zo leuk vind.
 
Ik ben blij dat je er nog bent. Dat je me nog leest.
Kan ik je ook nog even een fijne zomer wensen, en een bruisende doorstart daarna!

Ondernemende groet,
 
Lars Lutje Schipholt
bewustzijnskatalysator en coach voor ondernemers
 
Event

Je bedrijf is jouw creatie. Een manier om je drijfveren, je missie, je passie, je why of hoe je het ook noemen wilt, te manifesteren en zo jouw bijdrage te leveren.
 

Op zoek naar zin en vorm voor je bedrijf?

Wil je met frisse ideeën en inspiratie in beweging komen en je bedrijf laten groeien, terwijl je blijft doen waar jij energie van krijgt?
 

Vind jouw antwoorden - op 13 september!  

Een inspirerende speeltuin waar 10 ondernemers hun specialisatie inzetten om je te helpen jouw zin en jouw vorm te vinden en je bedrijf in (een nieuwe) beweging te brengen. 
Zet je bedrijf in beweging na de zomer, met frisse ideeën en nieuwe energie!
 

Snel boeken loont!

Wie snel boekt, krijgt 50% early bird-korting. We zijn dan namelijk heel blij met je: dan weten we vast dat we op je kunnen rekenen! Meld je daarom gelijk aan!
 

Maak een spetterende start in september!

 

Uniek aanbod voor jou als ondernemer


Elke succesvolle ondernemer of coach heeft een coach die je spiegelt en dieper laat kijken. Wil jij ook gecoacht worden als ondernemer of coach? Dan heb ik een uniek aanbod. Meld je aan voor de Business Boost Box en je krijgt:
  • talloze gratis downloads, waaronder handige checklists, overeenkomsten en sjablonen die jou een business boost geven!
  • toegang tot een netwerk van gespecialiseerde groeicoaches, inclusief 2 uur gratis (offline) coaching door een coach naar keuze, waaronder mij!
  • 1 jaar lang gratis coaching per e-mail: persoonlijke tips, trucs en inspirerende verhalen
  • unieke, zakelijke aanbiedingen van bank, energie, telecom, internet en verzekeringen t.w.v. meer dan €1.000,-.
Onderneem jij 2 jaar of langer? Vraag dan de gratis box aan op www.businessboostbox.com. Wees er snel bij om ook gebruik te maken van dit aantrekkelijke aanbod!
Ben ik je ideale coach? Ik ben businesscoach maar dan anders.

Aanbevelingen
Wat zeggen mijn klanten over mij?


Je klanten zijn de beste graadmeter voor of je doet wat 'klopt'. Daarom vraag ik mijn klanten ook of ze bereid zijn een aanbeveling te schrijven. Het antwoord is gelukkig vrijwel altijd, ja graag! Hier twee recente aanbevelingen van coachees die ik coach.

Grote stappen

"Met Lars als coach wordt mij duidelijk hoezeer de ontwikkeling van mijn bedrijf samen hangt met mijn persoonlijke ontwikkeling. En dat is het unieke aan Lars, hij kent de perikelen van het zelfstandig ondernemerschap en ook alle uitdagingen die je als mens zijnde in je leven tegen komt. Persoonlijk leiderschap en werken aan je ondernemerschap op een pragmatische en ‘Down To Earth’ wijze. Met De Katalysator maak ik mooie grote stappen in relatief korte tijd!"

Jantien van der Meer
Eigenaar De Gewilde Keuken


Meer vertrouwen


"Lars is een prettige coach en begeleider die mij helpt bij de groei van Dynamisch Bureau. Hij weet de vinger op de zere plek te leggen. Dit is leerzaam, soms pijnlijk maar ook noodzakelijk. Het schept helderheid hoe ik zaken effectiever kan aanpakken en meer plezier krijg in mijn werk. Ik krijg steeds meer vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf. Ik kan hem elke ondernemer aanbevelen!"

Maaike Pronk
Dynamisch Bureau
Talentmanagement, outplacement & re-integratie


Lees hier meer aanbevelingen

Verhuisbericht
Nieuw kantoor in Utrecht!


Vanaf 1 september is De Katalysator gevestigd op een unieke plek in hartje Utrecht. Een plek die voor mij helemaal klopt. Met 50 leuke en creatieve ondernemers en een sfeer die bij mij past. En met meer synergiemogelijkheden dan nu in in Driebergen-Zeist. 

Je bent na de zomer van harte welkom voor een bezoek op de Weerdsingel WZ 33a, 3513 BC te Utrecht. De Klompenfabriek ligt op minder dan 10 minuten loopafstand van Utrecht Centraal station!

Groeien als ondernemer, hoe doe je dat?

Veel ondernemersevents bevestigen het clichébeeld van ondernemerschap: groot, groter, grootst met veel spiral dynamics of management drives oranje. Ze blinken wat mij betreft uit door hun rationele en oppervlakkige vragen en analyses van succesvolle ondernemers.

In deze blog laat ik zien hoe voelen, intuïtie en in verbinding zijn met jezelf een belangrijke rol spelen bij duurzaam ondernemerschap. Geïnspireerd door CEO Raymond Cloosterman van Rituals.

Weet jij je echte Why?


Jouw klanten kopen jou. Dat wil zeggen: ze nemen je diensten vooral af vanwege jouw waarom, niet om wat je biedt of hoe. Maar hoe kom je achter jouw diepste drijfveren? Lees meer hierover in deze blog!

 

Transformatie van maatschappij begint bij jezelf

Wow, wat een aansprekend artikel over hoe Jan Rotmans nu ook de slag maakt door naar ‘binnen te gaan’ en niet meer op afgescheiden manier, buiten zichzelf, over transformatie te spreken. Dat was precies waarop ik hem zo’n 2 jaar geleden ook op aansprak.
Lees hier meer over dit artikel.

AVG
Privacy Statement

De nieuwe AVG regelgeving is ook voor mij aanleiding geweest te expliciteren hoe De Katalysator met privacy omgaat. Hier lees je meer over hoe ik invulling geef aan de nieuwe wetgeving en met vertrouwelijke data omga. Door bijvoorbeeld alle data in de cloud goed te beveiligen met 2-staps authenticatie. Doe jij dat ook? 

Of je nu zelfstandig ondernemer bent of onderneemt in een organisatie, De Katalysator biedt je een scala aan mogelijkheden om te groeien in bewustzijn en effect. 
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Website
Copyright © 2018 De Katalysator, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp