Copy
Beste <<Voornaam>>,

Ken je dat, dat je graag je verlangen wilt leven maar het niet lukt? 
 

Congruent zijn

Vroeger werd ik visionair genoemd, maar was ik (onbewust) niet congruent. Problemen legde ik buiten mijzelf. Dat was funest voor het vertrouwen en de verbinding. Ik wilde graag gehoord en gezien worden maar zat mijzelf (onbewust) in de weg. Mijn best doen of weer iets nieuws uitproberen hielp niet om te komen waar ik wilde zijn, integendeel. Ik werd telkens weer bevestigd in mijn diepste pijn...
 

Wat voedt jouw ten diepste?

De sleutel zit voor mij in de transformatie van je diepste pijn. Dan kom je bij je diepste verlangens. En dan weet je pas echt wat je te doen hebt om weer congruent te worden. Om je diepste verlangens te kunnen leven. Bij mij gaat dat over authenticiteit en er helemaal mogen zijn. Wat is het bij jou? Wat drijft jou ten diepste? Lees daarvoor ook over mijn blog Op zoek naar je essentie, verderop in deze nieuwsbrief.
 

Stappen zetten die beklijven

Heb je al van alles geprobeerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Maar is er iets wat je onderuit haalt waar je maar niet de vinger achter krijgt? In mijn blog Hardnekkige patronen doorbreken lees je meer over hoe jij stappen kunt zetten die wél werken. Het is deze doorleefde ervaring die ik doorgeef in mijn coachpraktijk. Dát vervult me. Én mijn klanten. Lees de aanbevelingen maar.
 

Training of coaching?

Naar aanleiding van een column van Ben Tiggelaar in NRC heb ik de blog Wat is beter: training of coaching? geschreven. Met een handige tabel die je kan helpen bij met het maken van een keuze. 
 

Leid jij een MKB-bedrijf?

Zoek je  support in je leiderschap en uitbouw van je MKB-bedrijf? Een ervaren ondernemer en bewustzijnscoach in één? Eentje die die jou centraal stelt en diep durft te gaan? Op een manier waarbij je dichtbij jezelf kunt blijven? Lees dan verder >>
 

Gratis ervaren wat ik nu te bieden heb?

Ben je 45 jaar of ouder? Dan kan ik je nog steeds gratis 4 uur coachen t.w.v. €600,-. Zolang het gaat over stappen maken in je werk voldoe je aan de criteria hiervoor. Juist omdat mijn aanpak veel effect sorteert in weinig tijd, lukt het vaak grote stappen te maken in 1 of 2 sessies. >>
 

Oefenen in een veilige groep

Wil jij ook oefenen met aanwezig zijn en bewuster worden van wat in de onderstroom gebeurt in jou en in interactie met anderen? En zo groeien in je werk? Ik zoek nog extra deelnemers voor een super/intervisie groep in de regio's Leiden/Den Haag/Rotterdam en Zwolle. Elke 6 weken 2,5 uur laagdrempelige & verdiepende support met maximaal 6 deelnemers. >>


Veel leesplezier en bewustwording toegewenst!

Groet,
Lars Lutje Schipholt


ps. De inhoud van mijn website sloot niet meer goed aan op waar ik nu sta en wat ik te bieden heb. Kijk daarom ook op mijn vernieuwde site. Wat vind je ervan? Feedback is altijd welkom!

Op zoek naar je essentie

Des te authentieker, des te congruenter. Dat maakt je inspirerend en aantrekkelijk! Als je veel met mensen werkt ben je immers zelf het merk. Het gaat je relaties en klanten (onbewust) dan vooral om jou: waarom doe jij wat je doet, wat drijft je? En laat je dat ook zien en ben je Practice What You Preach? Daarvoor moet je helder hebben wat je ten diepste drijft. Wat is jouw kompas, why of eigen basis? Oftewel, jouw essentie? Zodat helder is wat je te doen en laten hebt!
Lees deze blog >

Hardnekkige patronen doorbreken

Ben je weer lekker aan de slag na een goede zomer? Of merk je dat het moeizaam gaat? Dat iets je tegenhoudt je verlangen te leven? Haalt iets je onderuit in je werk waar je maar niet de vinger achter krijgt? En heb je al van alles geprobeerd? Lees dan verder wat je kunt doen om meer bij de wortel te komen van wat je saboteert en patronen te doorbreken.

"Het heeft angst weggenomen en daarnaast heeft het mij veel gegeven wat ik niet in woorden uit kan drukken."
Lees deze blog >

Wat is beter, training of coaching?

Wat is effectiever, een workhop of training of individuele coaching? Ik sta regelmatig voor die vraag bij mensen die ik spreek of coach. Intuïtief maak ik een keuze en wijs ze op de mogelijkheid een goede training of workshop te volgen bij iemand waar ik voor insta. Of hoe coaching ze (verder) kan helpen stappen te maken. Maar wat is de ratio achter deze keuze?
"Je hebt ook coaches en trainers die je gouden bergen beloven. Bedenk dat als iets te goed is om waar te zijn, dat meestal ook zo is. Ze passen op jou precies die de trucjes toe, die ze jou vertellen om op jouw klanten toe te passen. Met verfijnde manipulatietechnieken betaal je uiteindelijk veel te veel geld voor een illusie. Is dat wat jij wilt?"

Lees deze blog >

Dit is hoe anderen mijn coaching ervaren

"Lars is dichtbij, luistert goed en ziet snel waar het over gaat. Hij liet mij snel zien wat er speelde en ook hoe ik het kon omzetten. Ik zie en voel nu waar mijn reacties vandaan kwamen. Ook van mensen in mijn omgeving. 

Lars werkt op onbewust niveau en kunt met een sessie een grote beweging creëren. Op dit moment kan ik niet aangeven wat beter had gekund."


Life- en loopbaancoach 
"Ik heb me zeer ondersteund gevoeld door Lars en heb in dit proces niets gemist. Ik ben me bewust geworden waar een bepaald, voor mij vaak alles bepalend patroon vandaan komt. Iets wat ik met mijn hoofd wel wist maar mijn systeem, innerlijk kind nooit bereikt had. Dit was zeer heftig maar ook mooi. Het heeft in ieder geval angst weggenomen en daarnaast heeft het mij veel gegeven wat ik niet in woorden uit kan drukken."

Evelien, coach/trainer
Lees hier meer aanbevelingen

Geen coaching maar leiderschapstraject

Authentiek en intuïtief leiderschap

Vorige week gaf een klant van mij terug over mijn coaching: "ik noem het geen coaching, maar een leiderschapstraject". Verrek, inderdaad dacht ik. Ik ben meer dan een coach ;-)

Dit was voor mij aanleiding om een nieuwe propositie toe te voegen op mijn vernieuwde website. Iets wat ik allang doe bij meerdere van mijn klanten met een MKB-bedrijf, maar nooit zo genoemd heb.
 

Met je voeten in de klei

Zoek je een gevoelige, ervaren ondernemer en bewustzijnscoach in één? Eentje die je een halfjaar support in je leiderschap en uitbouw van je MKB-bedrijf? En je met veel lichaamsbewustzijn, sensitiviteit en presence helpt te groeien in je authentiek en intuïtief leiderschap? Op een manier waarbij je dichtbij jezelf kunt blijven? 

Met mijn support groeien jij én je onderneming als nooit tevoren. Ik garandeer je, je investering verdient zich dik terug!
"Lars zijn begeleiding ervaar ik als intensief. Hij stelt zich professioneel op en is toch nabij. Lars heeft een enorme rust bij zich en tegelijkertijd is hij ook energiek. Het effect tot nu toe is dat wanneer ik bepaalde ‘negatieve’ gevoelens ervaar, er dan naar toe ga en niet voor weg loop. Dat geeft meer inzicht in mezelf en wat de oorzaak is van het gevoel. Het brengt me dichterbij mezelf en kan daardoor andere keuzes maken in mijn gedrag. Ik krijg complimenten uit mijn omgeving van mensen die mij een tijdje niet hebben gezien. Zij geven aan dat ik er meer ‘sta’."

Operationeel directeur reintegratie en outplacement bureau
Lees meer over mijn individueel leiderschapstraject >

Tijdelijk aanbod

Maak ook gratis een bewustzijnsstap

Wil jij ook in korte tijd stappen maken en helder krijgen wat jij te doen hebt in je werk (en daarmee je leven)? Dan ben ook jij van harte welkom om jezelf te laten coachen. Gratis 4 uur t.w.v. €600,-. Er is nog steeds subsidiegeld beschikbaar van het Ministerie van SZW en ik heb in juni weer ruimte voor nieuwe coach klanten. 

Met mijn support ontmantelen we wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en verkennen welke stappen je nú kunt zetten om je initiatief, coachpraktijk of onderneming verder te brengen. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd. 

Lees hier meer over loopbaancoaching >

Laagdrempelig aanbod

Super- en intervisie

Zoek je een laagdrempelig alternatief voor coaching? En wil jij groeien in je werk? Regelmatig op een verdiepende manier stilstaan bij hoe jij het doet? Oefenen met aanwezig zijn en wat er in de onderstroom gebeurt in jou en in interactie met anderen? Waarbij jij je voldoende op je gemak voelt om jezelf bloot te geven? Dan is een begeleide intervisiegroep misschien wel jouw antwoord. 

Doe je ook mee?

Wil jij ook groeien door interactie en de spiegel van anderen? Lees dan verder en geef aan dat je geïnteresseerd bent. We gaan binnenkort van start met een nieuwe groep dus wacht niet te lang met je aanmelden!

Lees hier meer over super- en intervisie >

Vernieuwde website

De inhoud van mijn website sloot niet meer goed aan op waar ik nu sta en wat ik te bieden heb. Kijk daarom ook op mijn vernieuwde site. Wat vind je ervan? Feedback is altijd welkom!
Surf naar mijn vernieuwde website >
Of je nu zelfstandig ondernemer bent of onderneemt in een organisatie, De Katalysator biedt je een scala aan mogelijkheden om te groeien in bewustzijn en effect. 
LinkedIn LinkedIn
Twitter Twitter
Website Website
Email Email
Copyright © 2019 De Katalysator, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp