Copy
Beste <<Voornaam>>,

Deze nieuwsbrief staat in het teken van het Boost je Bedrijf van Binnenuit event op 13 september. Een dag met veel aandacht en ruimte om te ontdekken wat voor jou werkt bij jouw ondernemerschap.

Ben jij geïnteresseerd in een event zonder goodiebag en zonder de belofte je omzet te verdubbelen? Lees dan verder!


Ondernemende groet,

Lars Lutje Schipholt
Katalysator en coach voor ondernemers


ps. De samenboekkorting geldt nog tot eind deze week (31 augustus). Zoek dus nóg zo'n ondernemer, of twee of drie of meer, en boek samen!
Aandacht en ruimte om te ontdekken wat voor jou werkt bij jouw ondernemerschap

Event
Event zonder goodiebag


Ondernemen op jouw manier
In je bedrijf kun je je eigen kwaliteiten op jouw manier aanbieden. Je moet wel zélf voor alle aspecten van je ondernemerschap zorgen. En als je meer wilt verdienen én meer mensen wilt helpen met wat je te bieden hebt, moet je je verdiepen in aspecten waar je nog geen kaas van had gegeten.
 
‘Onmisbare’ tools
Wil je groeien met je bedrijf, dan kom je dus op bijeenkomsten, webinars en websites waar je handige kant en klare tools en diensten krijgt aangereikt. Maar het zijn de oplossingen van een ander, niet de jouwe.
 
Evenement zonder goodiebag
Voor dit soort ondernemers is het evenement Boost je bedrijf van binnenuit, op 13 september in Culemborg. Een evenement zonder vaste oplossingen. Zonder de belofte van succes (lees: meer geld), maar mét de belofte dat je tijd, ruimte en aandacht krijgt om zelf te onderzoeken wat jouw bedrijf nodig heeft. 

Aan het eind van de dag krijg je geen goodiebag mee, maar een hoofd en een hart vol plannen. Vol enthousiasme om op jouw manier verder te bouwen aan jouw bedrijf.
 
Programma
Op onze website vind je meer informatie over de 10 specialisten, het workshopschema en een toelichting op alle workshops. 

Ondernemende groet, 

Annelita Reinders, Aylin Özlen, Corine Voogt, Geert Jan de Haan, Inge Knoope, Lars Lutje Schipholt, Marian van Offeren, Maureen Bol, Paula Brummelkamp en Syl Granneman

Aanbod

 

Wat doe ik op 13 september?

 

Why van jou ondernemen

Ik neem je samen met Aylin mee in de why van jou ondernemen. Why is wat een bewuste ondernemer uniek maakt. Als ik vraag naar de Why krijg ik vaak een motivatie te horen die ‘buiten de persoon zelf ligt’. Iets in de trant van: “Ik wil de wereld mooier maken met … aanbod”. Mooi, maar daarmee sla je de plank mis. In deze interactieve workshop krijg je scherper wat jouw why is en waarom je why de sleutel is tot succes. Want pas als je spot-on doet wat voortvloeit uit je Why, gaat het moeiteloos stromen zonder jezelf te verliezen.

Marketing van jezelf

In de workshop marketing van jezelf ontdek je hoe je meer en leukere opdrachten vindt. Weet je hoe jouw potentiële klanten kiezen en wanneer ze met jou in zee willen gaan? In deze workshop ontdekken we hoe je meer en leukere opdrachten vindt. Bewust, authentiek, intuïtief of verbindend ondernemerschap gaat nu eenmaal niet samen met jezelf overschreeuwen en kopieergedrag. In deze workshop leer je geen standaard marketing trucjes maar hoe je jezelf verkoopt door dicht bij jezelf te blijven.
 

Intervisie coaching

In de intervisie coaching kun je bij mij terecht om in een kleine groep samen met andere deelnemers te kijken naar jezelf en te leren van anderen. Elkaar spiegelen kan een van de effectiefste manieren zijn om dingen helder te krijgen en nieuwe inzichten te krijgen. Maar hoe doe je dat op een manier dat de ander je kan horen? En hoe voorkom je dat je gaat werken voor de ander of allerlei oplossingen gaat aanreiken? Hoe kom je een laag dieper? In deze sessie ervaar je hoe het ook anders kan.

Blog
Succesvol ondernemen = een ton per jaar?


“Verdubbel je omzet!”
Wanneer vind jij jezelf succesvol in je ondernemerschap? Of in je privéleven? Zeker in ‘mainstream’ ondernemersland wordt succes al snel gedefinieerd in termen van geld. Hoeveel businesscoaches beloven er niet dat je ‘je omzet verdubbelt!’ of ‘binnen een jaar een ton verdient’? 

Succes is meer
Geld is handig, en lekker meetbaar. Maar is het jouw (belangrijkste) drijfveer in je ondernemerschap? Als je andere drijfveren hebt, hanteer je waarschijnlijk ook andere maatstaven voor succes.

Ik voel me rijker dan ooit, maar dat heeft niets met geld te maken. Mijn werk geeft me energie, ik doe de dingen die ik belangrijk vind en die anderen ondersteunen in hun leven en hun ondernemerschap. Ik kan iets voor anderen betekenen en groei tegelijkertijd zelf nog steeds. Daarmee heeft mijn leven zo’n andere kwaliteit gekregen dan voorheen – dat is succes voor mij.

Dichtbij jezelf blijven
Ik ontmoet nogal wat ondernemers die ook een bijdrage willen leveren. Een bijdrage aan andermans groei en geluk, aan een specifiek doel of aan de maatschappij als geheel. Als dat je streven is, definieer je ‘succes’ ook meteen in andere termen. 

En dús heb je behoefte aan een andere benadering van ondernemen. Geen ‘gegarandeerd succesvolle’ marketingfunnel, geen beproefde techniek voor je salesgesprekken, geen kant-en-klare oplossingen. Waar je dan wel behoefte aan hebt? Aan tijd en ruimte om je eigen weg te vinden. En daarbij helpt rust om naar binnen te gaan, en de oprechte aandacht van iemand om mee te sparren.
 
Maar dan anders
Ik heb het initiatief genomen om samen met 9 andere professionals die dat ook snappen, een ondernemersevenement te organiseren. We begrijpen dat je je bedrijf graag een boost wilt geven, maar dan op jouw manier. Vanuit jouw drijfveren en gericht op jouw doelen, zodat je bedrijf succesvol is in je eigen termen. 

Boost je bedrijf van binnenuit is een ondernemersevenement dat ruimte geeft aan jouw ondernemerschap. In de workshops en 1:1-sessies ontmoet je aandacht voor je eigen drijfveren, je eigen weg en jouw oplossingen voor alles wat je tegenkomt als mens en ondernemer.  
 

Aanbod voor jou als ondernemer


Elke succesvolle ondernemer of coach heeft een coach die je spiegelt en dieper laat kijken. Wil jij ook gecoacht worden als ondernemer of coach? Dan heb ik een aantrekkelijk aanbod.

Meld je aan voor de Business Boost Box en je krijg 2 uur gratis (offline) coaching door een coach naar keuze, waaronder mij! Onderneem jij 2 jaar of langer? Vraag dan de gratis box aan op www.businessboostbox.com

Wat zeggen mijn klanten over mij?


Je klanten zijn de beste graadmeter voor of je doet wat 'klopt'. Daarom vraag ik mijn klanten ook of ze bereid zijn een aanbeveling te schrijven. Het antwoord is gelukkig vrijwel altijd, ja graag! Hier twee recente aanbevelingen van coachees die ik coach.

Meer vertrouwen


"Lars is een prettige coach en begeleider die mij helpt bij de groei van Dynamisch Bureau. Hij weet de vinger op de zere plek te leggen. Dit is leerzaam, soms pijnlijk maar ook noodzakelijk. Het schept helderheid hoe ik zaken effectiever kan aanpakken en meer plezier krijg in mijn werk. Ik krijg steeds meer vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf. Ik kan hem elke ondernemer aanbevelen!"
 
Maaike Pronk
Dynamisch Bureau
Talentmanagement, outplacement & re-integratie


Lees hiermeer aanbevelingen

Grote stappen

"Met Lars als coach wordt mij duidelijk hoezeer de ontwikkeling van mijn bedrijf samen hangt met mijn persoonlijke ontwikkeling. En dat is het unieke aan Lars, hij kent de perikelen van het zelfstandig ondernemerschap en ook alle uitdagingen die je als mens zijnde in je leven tegen komt. Persoonlijk leiderschap en werken aan je ondernemerschap op een pragmatische en ‘Down To Earth’ wijze. Met De Katalysator maak ik mooie grote stappen in relatief korte tijd!"

Jantien van der Meer
Eigenaar De Gewilde Keuken


Of je nu zelfstandig ondernemer bent of onderneemt in een organisatie, De Katalysator biedt je een scala aan mogelijkheden om te groeien in bewustzijn en effect. 
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Website
Copyright © 2018 De Katalysator, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp