Copy
Beste <<Voornaam>>,

Jeetje wat gebeurt er veel in korte tijd als gevolg van de Corona crisis. Veel vanzelfsprekendheden komen op losse schroeven te staan. Smullen als je van veranderen houdt (zoals ik) maar ook ontregelend en soms beangstigend als het dichtbij komt. Bijvoorbeeld door het overlijden van een familielid door Corona. 

In deze blog neem ik je mee mee in mijn reis naar binnen. Dat het mag inspireren nieuwsgierig te zijn naar wat er gebeurt in jou. Zodat ook jij meer regie hebt over hoe je reageert op deze crisis. Een crisis waar je geen controle over hebt...

Met zoveel tijd thuis heb je alle ruimte op onderzoek te gaan, in jezelf. De stress, onzekerheid of angsten te (h)erkennen, te omarmen en een plek te geven. Om van hieruit in verbinding en vanuit kracht jezelf houding te geven in deze bijzondere tijd.

Take care,

Lars Lutje Schipholt

Integrale coach • met passie ondernemen zonder stress of onzekerheid
life, loopbaan en ondernemers coach in één • dekatalysator.nl
Lees hier mijn blog 'Wie geef jij nu de regie in jezelf?' >
ps. voor wie geen LinkedIn heeft kun je de blog ook lezen via deze link
In NRC Media van afgelopen weekend ook een mooi interview met Esther Perel, een van de voor mij meest inspirerende relatie therapeuten. Ze wordt nu ook steeds meer gevraagd door het bedrijfsleven.

Start-ups mislukken vaak doordat de oprichters botsen. Daar kon ik iets mee.”

Ik coach ondernemende mensen en vaak heeft mijn werk ook een therapeutisch karakter. Gevoed door mijn eigen doorleefde ervaring en de voor mij bijzondere integrale-coaching.nl coach opleiding. 

Privé en werk gaan voor mij hand in hand. Zeker als je een kleine organisatie hebt, draait alles om wat jij bewust en onbewust bent en uitdraagt. Een organisatie kan niet verder groeien dan waar jij bent in je bewustzijn. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. Of je nu ZP’er, MKB’er, leidinggevende of coach bent.

Perel verwoord het heel helder:

„De eerste stap is om bewust te worden van je blauwdruk, en hoe die doorwerkt in je relaties. Of dat nou is met je liefdespartner, je familie of je collega’s. Daarna kun je kijken wat je kunt en wilt veranderen.” 

Mijn ervaringen is dat heel veel zijn plek valt hierdoor!

Lees hier het hele interview
Esther Perel: ‘Patronen in privérelaties spelen ook op de werkvloer’
Je zou kunnen zeggen dat ik perfect voorbereid ben op wat ons nu overkomt en kan brengen. Eind februari zat ik namelijk bijna twee weken in Lapland. In een eenvoudig blokhutje met houtkachel, zonder stromend water en buiten WC. Helemaal op m’n eentje, zonder contact met anderen, met vaak -20 graden.

Voor mij was deze Lapland retreat een reis om nog dieper thuis te komen, in mijzelf. Zonder de impulsen van buitenaf. Als vervolg op mijn woestijn queeste precies een jaar eerder. 
Lees ook dit pagina groot artikel in NRC die precies gaat over wat ik heb gedaan in Lapland. Een citaat:

"BOSHUTJE Jezelf (tijdelijk) buiten de samenleving plaatsen of bewust de eenzaamheid opzoeken. Mensen die zich geregeld even afzonderen, roemen de voordelen. Stress en impulsiviteit gaan omlaag, concentratie gaat omhoog. Het tijdsbesef verandert en verveling verdwijnt. Het geheugen diept ongevraagd herinneringen op, de band met de natuur versterkt."

In deze tijd extra actueel. Het verschil met een lock-down is immers niet zo groot als je stopt met internetten en TV kijken.

Hier de link naar het artikel:
Vaar eens vijf weken mee op een containerschip

Coachsessie via Skype?

Mijn klanten ondernemen met passie. Door stress of onzekerheid gaan ze twijfelen, blokkeren of overwegen ze het op te geven. Ze zijn vaak (al dan niet bewust) hooggevoelig en/of hebben last (gehad) van overspannenheid of burn-out verschijnselen.

De kracht van mijn 1:1 coaching is dat je in korte tijd resultaten boekt die je meestal alleen live 1:1 bereiken kunt. Nu ondersteun ik ze als aanvulling regelmatig ook via Skype of telefoon. Mijn ervaring is dat veel inbreng zich prima leent hiervoor. Je komt meestal alleen iets minder diep dan in een gewone sessie bij elkaar in dezelfde ruimte. Omdat er tijdens mijn sessies nu eenmaal veel gebeurt in de onderstroom.

Nu was ik voor deze crisis al bezig met het vormgeven van een laagdrempelig coachaanbod voor nieuwe klanten via Skype. Dat komt nu in een stroomversnelling terecht...

Iets voor jou? Neem dan contact met mij op. In deze pilotfase kan ik je een aantrekkelijk aanbod doen!
Lees hier meer over wat ik je kan bieden >
Of je nu zelfstandig ondernemer bent of onderneemt in een organisatie, De Katalysator biedt je een scala aan mogelijkheden om te groeien in bewustzijn en effect. 
LinkedIn LinkedIn
Twitter Twitter
Website Website
Email Email
Copyright © 2020 De Katalysator, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp