Copy
Beste <<Voornaam>>,

Wie wil nou niet zichzelf gratis diepte coaching cadeau doen t.w.v. €700,-? Dankzij het Ministerie van SZW is er vanaf 1 december 2020 opnieuw de mogelijkheid jezelf kosteloos 4 à 5 uur te laten coachen. Het zal weer heel hard gaan met de aanvragen.  

Dus doe jezelf een cadeau en meld je nog vandaag aan bij mij of iemand anders! Daarna is de kans groot dat je achter het net vist want op=op.

Vaak krijg ik de vraag of het ook mogelijk is pas in 2021 te beginnen met het kosteloos coachtraject. Dat kan! Graag zelfs, want ik heb het nu razend druk met coachsessies ;-) Je hebt zelfs de tijd tot en met 30 september 2021.

Ik zou deze kans niet aan je voorbij laten gaan, ook als het niet urgent is of je nu geen tijd hebt. Want een goeie spiegel levert je altijd ongelooflijk veel op, in je werk, maar ook privé en in je hele leven.

En waarom zou je voor mij kiezen? Omdat mijn verdiepende en transformerende aanpak jou aanspreekt en je in korte tijd veel resultaat wilt bereiken. Net zoals al die coaches, trainers, therapeuten, zorgmedewerkers, HR professionals, influentials, veranderaars, ZZP'ers, MKB'ers of leidinggevenden die ik al heb mogen coachen. Lees de aanbevelingen maar. 

Dus heb jij een mooie onderneming, een leuke baan of ben je toe aan een volgende bewustzijnsstap? En wil jij stappen zetten zonder nog harder te gaan werken of meer je best te gaan doen? En herken jij een of meerdere van deze overtuigingen of patronen:
  • Gebrek aan focus en niet helder hebben wat je ten diepste drijft (je Why)
  • Vastlopen in hoe je onderneming op een hoger plan te tillen
  • Samenwerkingen of relaties die geen stand houden
  • In contact gericht zijn op de ander en neiging tot pleasen
  • Het lastig vinden jezelf kwetsbaar op te stellen
  • Je onzeker voelen door je hooggevoeligheid en/of hoogbegaafdheid 
  • Last hebben van energielekken, stress of burn-out verschijnselen.
Misschien zit je wel in een vicieuze cirkel en heb je mij als coach nodig om verder te komen. Neem daarvoor contact op of kijk voor meer info op mijn website. Elke ondernemende, zelfbewuste persoon met het hart op de goeie plek is welkom!

Hartelijke groet,

Lars Lutje Schipholt
De Katalysator Coaching

ps. Vandaag, maandag 30 november, kun je om 15 uur nog deelnemen aan een gratis online workshop waarin je leert hoe je met met meer energie en verbinding online kunt vergaderen. Wel zo relevant in deze tijd ;-) Interesse? Meld je dan nog deze ochtend aan via deze pagina.
Copyright © 2020 De Katalysator, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp