Copy
Nieuwsbrief special leergang Leiderschap in het niet-weten

Wil jij het weten?

We weten steeds meer. Er zijn meer data voorhanden dan ooit die ons vaak onbewust beïnvloeden. Denk aan Facebook. En tegelijk weten we steeds minder...

Waarop wil jij vertrouwen? Op de kracht van algoritmes en big data of op onze individuele gut feeling, intuïtie en onderstroom?

Wil jij:
  • de innerlijke wijsheid in jezelf leren kennen?
  • leren omgaan met de onderstroom?
  • meer in de flow terecht komen?
  • een echte bijdrage zijn voor je omgeving?

Je weet het niet


De vluchtelingenstroom, de financiële zeepbel, de insectensterfte. Steeds meer systeemcrises.

Zelfsturende organisaties. Lean, teal, holacratie. Steeds weer nieuwe hypes.

Deze baan houden of iets anders zoeken? In loondienst of als zelfstandig ondernemer? Steeds meer mogelijkheden.

Hoe laat ik in mijn onderneming vliegen? Hoe doe ik de goede dingen goed?

Waarom voel ik me een slachtoffer van mijn eigen succes? Steeds dezelfde problemen.

Ben jij zelfstandig ondernemer of ondernemend bezig in een organisatie? Verlang jij naar een dieper begrip van wat wel en niet werkt in deze sterk veranderende en onzekere tijd? En ben je bereid daarbij naar jezelf te kijken? Voorbij de trucjes en schijnoplossingen? Lees dan verder!

Ben jij er aan toe om dieper te kijken?

In onze leergang Leiderschap in niet-weten kun jij verder vooruit, mét al je gevoeligheid, je gedachten en je overtuigingen. Ze biedt je een context waarin je kunt bloeien door te zijn wie je echt bent, gesteund en groter gemaakt door anderen die hetzelfde doen.

Stap voorbij de mentale modellen en rationele oplossingen!

Leergang voor mensen met moed

"Onze ervaring is dat we alleen samen groter worden. En dat meer van hetzelfde niet de antwoorden gaan geven voor de uitdagingen waar we allemaal voor staan. Het niet-weten geeft je de ruimte om nieuwe keuzen te maken uit mogelijkheden waar je met je hoofd nooit opgekomen was.

In onze leergang oefenen we hiermee. Een mooie kans je meer te bekwamen in het niet-weten! In deze video geef ik aan voor wie de leergang bedoeld is."

Wil jij ook vooruit? We starten 19 januari 2018!

Lees hier waarom 
Inge Knoope graag gastdocent is van onze leergang

Proeverij

Wil je ervaren dat jij meer bent dan je overtuigingen, gevoelens en gedachten? Lars en Petrus kennen deze problemen van binnenuit en dankzij de kracht van onze intuïtieve en verdiepende aanpak besef je wie je werkelijk bent en wat je daarvoor nodig hebt!

Op de proeverijen van De Katalysator kun je alvast zelf ervaren van wat de leergang jou kan bieden. Jij bepaalt mee wat er gebeurt. Door een issue waarmee je worstelt in te brengen of gewoon aanwezig te zijn en bij te dragen aan wat zich ontvouwt. We beloven je een verdiepende en verrassende middag!

Dat kan op vrijdagmiddag 22 december en woensdag 10 januari 14 uur!

MELD JE AAN VOOR PROEVERIJ
MELD JE AAN VOOR LEERGANG

Hoe verkoop je niet-weten?


Wij hebben iets moois aan te bieden. Ons aanbod is uniek en we hebben nog geen naamsbekendheid buiten ons eigen netwerk, dus je moet het van iets anders hebben. Hoe bereik je je publiek? Dat is de vraag waar wij voor staan met onze leergang ‘Leiderschap in het niet-weten’.

Lees meer in de blog Leergang te koop!
Gastdocent Mark Knopperts over onze leergang.
Lees ook de persoonlijke motivatie van gastdocent
Marjolijn Zwakman
“Wij nodigen je uit voor een leergang waarin wij onze ervaringen, best practices en diepere wijsheid met je delen. Samen met 6 gastdocenten met wie wij samenwerken: Finn Minke, Frank van Haaren, Inge Knoope, Jolien Slavenburg, Marjolijn Zwakman en  Mark Knopperts.

Wil je gezien worden? Wil je een bijdrage zijn in de wereld om je heen? Een succes zijn, op meer dan alleen financieel vlak? Doe mee! En creëer met ons jouw persoonlijk succes!”
Of je nu zelfstandig ondernemer bent of onderneemt in een organisatie, De Katalysator biedt je een scala aan mogelijkheden om te groeien in bewustzijn en effect. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.
Copyright © 2017 De Katalysator, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp