Copy
Beste <<Voornaam>>,

Durf jij stappen te zetten in het onbekende? Waarbij het verlangen groter is dan je angst? Ik heb zo'n stap gezet en vier dagen zonder eten alleen in de Sahara gezeten. Ik ben weer een stukje gegroeid in mijn werk én als mens. Daar in de stille hitte ben ik ervan doordrongen geraakt dat mijn prioriteit moet zijn om dienstbaar te zijn aan mijzelf, zodat ik het ook aan anderen kan zijn. Als coach en in begeleiding van intervisie bijeenkomsten, workshops of trainingen.

Wil jij ook transformerende stappen maken in je werk? En ben jij een passiegedreven ZP'er die graag werkt met mensen? Lees dan in deze nieuwsbrief hoe je me kunt inschakelen om jouw stappen te faciliteren: Groet,
Lars Lutje Schipholt

ps. op maandagmiddag 20 mei vier ik waar ik nu sta met De Katalysator. En verken ik graag samen met jou wat iedereen kan doen om beklijvende stappen te maken in je werk en persoonlijk proces. We sluiten we de middag af met een heuse Katalysator borrel. Jij bent als netwerkrelatie van harte welkom! Save the date: 20 mei, 14 - 18 uur, Mensenkind, Culemborg

Tijdelijk aanbod: gratis loopbaan coaching

Mijn agenda vult zich deze maand met veel nieuwe coachees. Mede dankzij een tijdelijk aanbod voor ZZP'ers: gratis loopbaan coaching met een waarde van €600,-. Misschien ook iets voor jou voor als je aanhikt tegen de kosten van een goede coach en stappen wilt maken in je werk.

Ben jij op zoek naar werk dat bij je past en waar je het naar je zin hebt?

Met mijn support ontmantel je dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten. Stappen die je laten groeien in je werk én als persoon. Want voor mij zijn jij en je werk één. 

Ervaar wat coaching jou kan brengen

Meer weten? Neem contact met mij op of kom vrijdagmiddag 12 april om half 4 naar een vrijblijvende informatie bijeenkomst. 

Mijn eigen angsten aankijken

Eind februari heb ik vier dagen alleen in de Marokkaanse woestijn gebivakkeerd. Vier dagen alleen zonder eten met verzengende hitte en slechts een paar procent luchtvochtigheid. Met het verlangen om nog meer samen te vallen met wie ik werkelijk ben. 

Vooraf vond ik het spannend én ik had er zin in. Hoe heeft mijn woestijnquest uitgepakt? Welke lessen trek ik uit de ervaring? En wat heeft het voor effect gehad? En heeft mijn woestijnquest ook nog iets met jou te maken? Lees mijn blog De kracht van de woestijn en kijk daarvoor naar deze vlog vanuit de woestijn.

Workshop dinsdagmiddag 26 maart

Leer je sensitiviteit in te zetten als kracht

  • Wil jij ervaren wat de sleutel is tot flow en presence?
  • Doen wat klopt voor je in plaats van doen wat ‘moet’?
  • Leren aanvoelen wat de volgende stap is?
  • Je gevoel volgen, maar niet opgeslokt worden door gevoelens? 

Ervaar presence en verbinding 

Leer je hoe je zulke patronen kunt doorbreken. Met ervaringsgerichte oefeningen ‘by-passen’ we je hoofd en leer je echt wat nieuws. Op een manier die beklijft.
 

Spreekt een holistische mensvisie je aan?

Kom dan 6 april ook naar de open dag van Mensenkind in Culemborg. Mensenkind is een holistisch gezondheidscentrum waar ik sinds begin dit jaar mijn coachsessies geef. Een mooie plek met een visie die mij erg aanspreekt. En omdat de focus van Mensenkind zich verbreedt, pas ik er nu helemaal bij.
 

Holistische visie

De holistische mensvisie van Mensenkind is dat je als mens een wezen bent met ervaringen op fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak. Door jou op deze lagen aan te spreken en te behandelen, word je bekrachtigd in jouw heelheid.
 

Miniconsult

Je kunt daar op de open dag op zaterdag 6 april ook een gratis miniconsult van mij krijgen en stappen zetten in je werk. In 20 minuten proef je aan wat coaching jou kan brengen.

Groeien door spiegel van anderen

Wil jij groeien in je werk? Regelmatig op een verdiepende manier stilstaan bij hoe jij het doet? Waarbij jij je voldoende op je gemak voelt om jezelf bloot te geven? En zoek je een laagdrempelig alternatief voor coaching?

Supervisie en intervisie

Dan is een supervisie of intervisie misschien wel jouw antwoord. Het geeft je support op wat er bij jou speelt. Je krijgt precies de steun, adviezen en inzichten die je op dat moment nodig hebt. Bovendien leer je niet alleen door wat anderen teruggeven op wat je zelf inbrengt, maar ook door wat anderen delen. En óók nog eens – en dat is een heel krachtige – doordat jijzelf feedback geeft op de vragen van anderen.

Een zelfbewuste professional die wil groeien kan niet zonder

Wil jij ook groeien dankzij de spiegel van anderen of de vaardigheden ontwikkelen om zelfstandig zulke bijeenkomsten te organiseren? Meld je dan aan!

Lees verder >>


Wil jij stappen zetten & dichtbij jezelf blijven?

Ben je gepassioneerd over je werk en wil je dat je initiatief of onderneming gaat stromen? Wil jij helderheid krijgen over wat jouw volgende stap is? Of wil je groeien als coach of trainer? En doe je aan zelfreflectie en bewustzijnsontwikkeling? En ben je op zoek naar een goede spiegel die bij jou past?
 

Ik reik intuïtief aan wat jij nu nodig hebt om stappen te maken

Als ervaren ondernemer en coach voor authentiek en intuïtief ondernemerschap denk, voel en loop ik met je mee. Met mijn support ontmantel je wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten om je initiatief of onderneming verder te brengen. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd.

 Interesse? Neem gerust contact met mij op! Of surf naar mijn website voor meer informatie.
Of je nu zelfstandig ondernemer bent of onderneemt in een organisatie, De Katalysator biedt je een scala aan mogelijkheden om te groeien in bewustzijn en effect. 
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Copyright © 2019 De Katalysator, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp