Copy

Domste én beste beslissing van 2018


In januari van dit jaar heb ik de commercieel domste beslissing van het jaar genomen... Want hoe kun je de samenwerking met je zakenpartner stopzetten terwijl klanten en netwerkpartners er juist zo enthousiast over zijn?? En toch is dit tegelijk de beste beslissing van het jaar.
Precies op het hoogtepunt van de januaristorm deed ik een belangrijke ontdekking, dankzij een opstelling. Ineens werden dingen duidelijk die buiten het zicht of bewustzijn van mijzelf en anderen in de onderstroom gebeurden in de dynamiek bij De Katalysator.

Er viel heel veel op zijn plek. Wat ik deed, wat mijn compagnon deed en hoe we elkaar daarmee uiteindelijk niet versterkten. Dingen die ik onbewust al aanvoelde maar niet kon duiden. Mijn conclusie was dat ik een te hoge prijs zou betalen als ik zou doorgaan in de samenwerking met mijn compagnon. Een confrontatie met de realiteit die me emotioneel nog steeds veel doet. Ik geloofde in deze samenwerking en hij was me dierbaar.
Ze zeggen wel dat je aantrekt wat je nog te leren hebt. Dat je die dingen blijft tegenkomen zolang je niet diep genoeg gaat in wat je te leren hebt. Dat is hier gebeurd. Iets voelde niet goed maar ik kreeg er maar niet de vinger achter. Die onzichtbare dynamiek heeft me de afgelopen driekwart jaar veel energie gekost. En tijdens de ontvlechting vond ik het moeilijk om mijn boosheid helemaal in beheer te nemen. 

Door me te realiseren wat er werkelijk gebeurde en door alles wat dat heeft losgemaakt, heb ik de afgelopen weken ongelooflijk veel geleerd. Ik reageerde met boosheid; door de pijn daaronder toe te laten en nieuwsgierig te zijn naar wat deze mij te vertellen heeft, word ik me bewuster dan ooit van wat ik te doen heb. Om mijzelf niet kwijt te raken en in mijn kracht te blijven.
Ik heb de neiging om nu wel 10 blogs te schrijven over dingen die ik afgelopen maand geleerd heb. Maar als ik begin te schrijven, merk ik al snel dat het daar nog te vroeg voor is. Ik zit er nog te veel 'in'. En ik betrap mezelf: ik ga nog steeds deels weg van diepere pijn door niet alles wat er gebeurd is helemaal naar me toe te halen, voorbij de boosheid. Daarin is mijn vriendin een genadeloze spiegel voor mij ;-) 

De Katalysator blijft bestaan. Terug naar de basis van waaruit ik begonnen ben en waar ik in mijn kracht zit. Waar ik ongelooflijk goed in ben. Lees de aanbevelingen maar.
Ben jij een zzp’er met veel werkervaring of leid jij een MKB in de dienstensector? Ben jij een integere, hardwerkende pleaser en goed van vertrouwen? Heb jij een sterk verlangen je passie te leven? Zo’n passie die de wereld mooier maakt? 

Dan ben ik je ideale spiegel. Ik help je helder te krijgen wat je echt te doen hebt en hoe je je onderneming moeiteloos voor je laat werken. Juist doordat ik veel successen heb gekend én fouten heb gemaakt in mijn leven. Ik support je intuïtief en in het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk.
Ik ben jou Petrus dankbaar voor de spiegel en alles wat ik heb mogen leren in en van onze samenwerking. En het is nu tijd dat we beiden onze eigen weg gaan.

Dankzij deze ervaring kan ik mijn coachees nog beter ondersteunen in hun reis. Juist omdat je de ander het beste kunt supporten in wat je herkent in de ander en zelf hebt doorleefd! 

Warme groet, Lars

Zoek je een rustige kantoorplek vlakbij Utrecht, 3 minuten lopen van IC-station?

Regelmatig maken mensen uit mijn netwerk ook gebruik van ons kantoor op de Breullaan 1i te Driebergen-Zeist. Ook jij bent welkom! Voor een keertje of om structureel een plek of het kantoor voor een dag te huren.

Het kantoor:

  • ligt midden in het bos (waar je zo inloopt)
  • is lekker stil en aardend (en daarmee ondersteunend aan wat we doen)
  • heeft 4 ruime werkplekken (en is een prima plek voor workshops)
  • heeft een aparte sessieruimte (tevens ingericht als meditatieruimte)
  • is centraal gelegen (met de trein of auto 10 min. rijden vanaf Utrecht)
  • is goed bereikbaar met de trein of auto (3 min. lopen van een IC-station en 3 min. rijden van de autosnelweg)
  • heeft een eigen parkeerplek (en er zijn genoeg bezoekersparkeerplaatsen)
  • heeft een sympathieke eigenaar (met een heel bijzonder gebouw, zie link).
Interesse? Neem dan contact met mij op!

Schrijf je in


Regelmatig schrijf ik blogs over werk, ontwikkelingen, ervaringen en tips. Abonneer je op de nieuwsbrief om geen enkele blog te missen!
 
MELD JE AAN VOOR NIEUWSBRIEF

Blogs


Lees mijn blog in 5 stappen meer jezelf. Over meer verbinding en een echter leven. In dit blog vind je vijf van mijn inzichten, gebaseerd op mijn ervaring. Voor mij zijn dit belangrijke bouwstenen om echt te veranderen.
Of je nu een ervaren zelfstandig ondernemer bent of een start-up leidt, De Katalysator biedt je een scala aan mogelijkheden om te groeien in bewustzijn en effect. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.
Copyright © 2018 De Katalysator, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp