Copy
View this email in your browser

Wil jij ook intuïtiever ondernemen?

Ondernemen gaat lekkerder als je niet alleen je hoofd erbij houdt. Bij De Katalysator leren ondernemende mensen zoals jij om ook hun hart en intuïtie optimaal te gebruiken in hun werk. En dat loont!

We weten bij De Katalysator alweer een half jaar onszelf en anderen flink te katalyseren. We coachen je in het omgaan met onzekerheden en 'niet-weten'. Niet door externe zekerheden aan te reiken, maar door een diepere wijsheid in jezelf aan te boren. 

Wil jij ook nieuwe stappen zetten in je werk? Heb je het verlangen om je ondermijnende patronen te doorbreken en makkelijker én effectiever te opereren? 

Of je nu zelfstandig ondernemer bent of onderneemt in een organisatie, De Katalysator biedt je een scala aan mogelijkheden om te groeien in bewustzijn en effect. Een paar van die mogelijkheden vind je in deze mail. Dus kijk vooral ook even verderop!

Wat je kunt verwachten? Vraag het maar aan onze klanten.

Warme groet,
Lars Lutje Schipholt & Petrus Ruys

Jouw volgende stap?

Loop jij vast in de organisatie waar je voor werkt? Of ervaar je dat de praktijk van je ondernemerschap weerbarstiger is dan je aanvankelijk dacht? Vraag je je af of je wel het goede doet en in je kracht bezig bent?

Verlang jij naar een dieper begrip van wat wel en niet werkt in deze sterk veranderende en onzekere tijd? En ben je bereid daarbij naar jezelf te kijken?

Voor wie is de leergang bedoeld?
Video: voor wie is leergang bedoeld?

In de zich nu snel ontvouwende nieuwe werkelijkheid start betekenisvol leiderschap bij je eigen transformatie. Veranderen is immers mensenwerk bij uitstek. Is jouw bewustzijn er aan toe om dieper te kijken?

In de leergang Leiderschap in niet-weten kun jij verder vooruit, mét al je gevoeligheid, je gedachten en je overtuigingen. Ze biedt je een context waarin je kunt bloeien door te zijn wie je echt bent, gesteund en groter gemaakt door anderen die hetzelfde doen. Voorbij mentale modellen en rationele oplossingen.

Wil jij ook vooruit? Schrijf je dan in op onze leergang Leiderschap in het niet-weten.

Petrus: “Om krachtig te opereren en een positieve bijdrage aan mijn omgeving te zijn heb ik nodig naar binnen te kijken, voorbij mijn gedachtes en gevoelens. Deze leergang laat zien hoe lichaam en geest hierin samenwerken en hoe je je kwaliteiten kan integreren in je leven.”

Leergang voor mensen met moed

De leergang start in de 3e week van januari. Hij is bedoeld voor mensen met moed, die op reis willen in het onbekende. Op de proeverijen van De Katalysator kun je alvast zelf proeven van wat de leergang jou kan bieden. 

Lars: “Wij nodigen je uit voor een leergang waarin wij onze ervaringen, best practices en diepere wijsheid met je delen. Samen met 5 gastdocenten met wie wij samenwerken: experts op gebieden die onze expertise aanvullen. Wil je gezien worden? Wil je een bijdrage zijn in de wereld om je heen? Een succes zijn, op meer dan alleen financieel vlak? Doe mee! En creëer met ons jouw persoonlijk succes!”

Hapje Katalysator?


De Katalysator XL is een netwerk van ondernemers die hoofd en hart integreren in hun werk. We komen samen in een Open Space en beoefenen de kunst van het loslaten. Met minimale structuur, veel ruimte voor voelen en intuïtie en in het moment aanwezig zijn bereiken we intense leerervaringen. Die zijn vervolgens in ieders bedrijf net zo productief en nuttig als de onderlinge zakelijke contacten. 

Een paar citaten van deelnemers:

"Wat een bijzondere bijeenkomst(en)... Een club mensen, ondernemers, die allemaal vanuit hun hart, vanuit hun essentie zichzelf en hun bedrijf in de wereld zetten."

“Fascinerend om in no time de veiligheid te voelen. Wat een ruimte ontstaat er en hoe veel haal ik eruit, op allerlei niveaus!” 

“Ik voel me gekatalyseerd!”

"Het was zo fijn om me met jullie te verbinden en me opgetild te voelen. Fantastisch dat ook de minder aantrekkelijke gevoelens er gewoon bij mochten en expliciet werden uitgenodigd."

“Een bedding waarin ik gedragen word en het niet alleen doe.”

“Terugkijkend zie ik met verbazing hoe respectvol en liefdevol we met elkaar omgaan, hoe we het geheel willen dienen. Hoe vanzelfsprekend dat lijkt.
En dat is het niet zomaar.
Niets spreekt zomaar vanzelf.
Dat is voor mij nu juist de schoonheid van ons contact.
Het gaat zó vanzelf.”


Kom je een keer proeven hoe De Katalysator werkt? Je bent welkom op de proeverijen! Die zijn er op de vrijdagen in oneven weken, van 14-17u.

Zet een stap in je ondernemerschap

Herken je jezelf de uitspraken van deze ondernemers?

Waarom duurt het zo lang voordat er snelheid en vaart in mijn onderneming komt? Hoe harder ik mijn best doe, des te verder raak ik af van het beoogde resultaat.

of

Waarom voel ik me soms een gevangene van mijn eigen succes? Ik ben zo druk met mijn bedrijf dat ik het plezier en de zingeving kwijtraak. Is dit nu wat ik wilde?

Dan is dit misschien wel iets voor jou... Een kleine stap op weg naar grote stappen!

Wat doet een katalysator? Dit zegt Wikipedia daarover.

Hoe bereik je je publiek?


Je hebt iets moois aan te bieden, een workshop, training of leergang, Je aanbod is uniek en je hebt nog geen naamsbekendheid buiten je eigen netwerk, dus je moet het van iets anders hebben. Hoe bereik je je publiek?

Lees meer in de blog Leergang te koop!

Intuïtie in ondernemerschap, hoe doe je dat? Inspiratie vind je in deze blogs:

We raakten jullie kennelijk met In 5 stappen meer jezelf op LinkedIn; wat een mooie reacties!

"Mooi Lars, inspirerend en verwarrend, confronterend en bang-makend ook"

"Wat een inspirerend stuk! Dit geeft me een zetje om ook weer op verkenning te gaan naar een dieper stukje in mij, en eerlijk in de spiegel te kijken."

"Wat een her-ken-baar stuk heb je geschreven zeg!"

Nog niet gelezen? Hier vind je het blog.

De Katalysator

Lars Lutje Schipholt en Petrus Ruys zijn de oprichters van De Katalysator. Twee complementaire ondernemers, die samen veel meer zijn dan de som der delen. We graven diep én stuwen je voorwaarts, op het pad dat voor jou klopt.

Lees meer

Lees hier hoe klanten ons ervaren

Kom ook langs op ons kantoor


Kom gewoon eens langs op ons unieke kantoor in het bos. Uitstekend bereikbaar met auto en trein (10 min vanaf Utrecht en 3 minuten lopen vanaf IC-station Driebergen-Zeist). Neem contact met ons op en maak een afspraak!
color-facebook-48.png
color-linkedin-48.png
color-twitter-48.png
color-link-48.png
color-forwardtofriend-48.png
Copyright © 2017 De Katalysator, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp