Copy
Beste <<Voornaam>>,
 
Sinds mijn woestijnquest eind februari blijven de aanmeldingen voor coaching binnenstromen. Het heeft me inmiddels zo'n 20 nieuwe (tevreden) coachklanten opgeleverd. En ik ben blij dat dat lukt zonder Facebook en allerlei manipulatieve marketingtrucjes.
 

Doen vanuit 'zijn'

In mijn sessies zie ik mezelf steeds meer doen waar ik mijn klanten toe uitnodig: zijn wie je bent. En van daaruit te doen. Alleen door helemaal aanwezig te zijn en me te verbinden met waar de ander zit, kan ik aanreiken wat mijn klant nodig heeft. De paradox is dat als ik er eenmaal in zit, het katalyseren me moeiteloos af gaat. Lukte dat maar altijd... Herken je dat?
 

Vind je innerlijke balans

Ik ervaar steeds meer balans in het geven en nemen. Niet door mijn best te doen maar door samen te vallen met wie ik werkelijk ben. Ik ben steeds meer verbonden met de realiteit. Zodat mijn creatiedrang gaat stromen zonder dat ik heel erg mijn best doe en mijzelf uitput. Hoe is dat bij jou? En hoe maak jij daar stappen in? 
 

Wie is jouw spiegel?

Door de interactie met anderen krijg ik zicht op hoe ik het nu doe. Goede spiegels hebben mij bewuster gemaakt van hoe heden en verleden met elkaar verweven zijn. Ik bied naast individuele coaching en super/intervisie bijeenkomsten ook workshops aan. Je kan in mijn workshops interactief en spelenderwijs bewuster worden van waarin jij jezelf in de weg zit en wat jij te doen hebt om je verlangen te leven. 
 

In deze nieuwsbrief

Wil jij ook proeven van wat ik te bieden heb? Lees dan verder over mijn bewustzijnsaanbod:

Groet,
Lars Lutje Schipholt

Workshop vrijdag 28 juni

Spelen met aanwezig en in verbinding zijn

Wil jij meer verbonden zijn met de realiteit? Zodat je creatiedrang gaat stromen? En dan zonder heel erg je best te doen of jezelf uit te putten? Kom dan ook naar de workshop op 28 juni waarin je:
  • gaat onderzoeken wat je huidige situatie je te zeggen heeft en van je vraagt
  • bewuster wordt van je neigingen en patronen en hoe dit hoe dit doorwerkt in je werk
  • handelingsprespectieven aangereikt krijgt om dit te doorbreken, voorbij het niveau van trucjes. 
Samen verkennen we in deze workshop wat jij kunt doen om beklijvende stappen te maken in je werk en persoonlijk proces. Beklijvend effect gegarandeerd (anders krijg je je geld terug!). 
Lees HIER meer over hoe jij 28 juni stappen kunt maken
"Gister hele mooie coaching gehad van Lars in Culemborg. Lars stelt me op m’n gemak, benoemt wat er is, we gaan zakken… Met goede vragen en heel simpele en zeer effectieve begeleiding komen we waar zijn moeten: in mijn thuisbasis! Oftewel, zakken in mijn bedding, mijn bekken. Want waarom werk ik zo hard? Ik wil me ergens nog bewijzen en niet laten raken. Helder wordt waarom. (...) Lars bedankt!"

Maak ook gratis een bewustzijnsstap

Wil jij ook in korte tijd stappen maken en helder krijgen wat jij te doen hebt in je werk (en daarmee je leven)? Dan ben ook jij van harte welkom om jezelf te laten coachen. Gratis 4 uur t.w.v. €600,-. Er is nog steeds subsidiegeld beschikbaar van het Ministerie van SZW en ik heb in juni weer ruimte voor nieuwe coach klanten. 

Met mijn support ontmantelen we wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en verkennen welke stappen je nú kunt zetten om je initiatief, coachpraktijk of onderneming verder te brengen. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd. 

Ervaar wat coaching je kan brengen en meld je HIER aan

Op zoek naar sessie- of workshopruimte?

Ben jij op zoek naar een centraal gelegen plek in Nederland voor jou sessies, workshops of trainingen? En spreekt een holistische mensvisie je aan? Dan is Mensenkind misschien wel interessant voor jou. We hebben grotere en kleinere ruimtes (18 t/m 36 m2) ter beschikking tegen aantrekkelijke tarieven en voorwaarden.
 

Holistische mensvisie

Mensenkind is een kleinschalig holistisch gezondheidscentrum in Culemborg waar ik sinds begin dit jaar met veel plezier mijn coachsessies geef. De holistische mensvisie van Mensenkind is dat je als mens een wezen bent met ervaringen op fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak. Door jou op deze lagen aan te spreken en te behandelen, word je bekrachtigd in jouw heelheid.

Een mooie plek met een visie die mij erg aanspreekt. En omdat de focus van Mensenkind zich verbreedt en ik me op mijn plek voel, ben ik ook toegetreden tot het interim bestuur. Om mee te bouwen aan de toekomst.
 

Goed bereikbaar met auto én trein

Wat mij ook zo aanspreekt is de goede bereikbaarheid. Vanaf 6 uur s’ochtends tot middernacht rijdt er ongeveer elk kwartier een trein vanaf Utrecht Centraal naar Culemborg. Deze brengt je in 18 minuten op je bestemming. Vervolgens is het vier minuten lopen. En kom je met de auto? Deze kun je voor de deur gratis parkeren.

Interesse? Neem dan contact met mij op.

Super- en intervisie

Wil jij groeien in je werk? Regelmatig op een verdiepende manier stilstaan bij hoe jij het doet? Waarbij jij je voldoende op je gemak voelt om jezelf bloot te geven? En zoek je een laagdrempelig alternatief voor coaching? En wil je leren en ervaren met een vaste groep? Dan is een supervisie of intervisie misschien wel jouw antwoord.

Groeien door spiegel van anderen

In mijn bijeenkomsten krijg je alle ruimte om te onderzoeken wat er bij jou speelt. Je krijgt precies de steun, adviezen en inzichten die je op dat moment nodig hebt. Bovendien leer je niet alleen door wat anderen teruggeven op wat je zelf inbrengt, maar ook door wat anderen delen. En óók nog eens – en dat is een heel krachtige – doordat jijzelf feedback geeft op de vragen van anderen.

Doe je ook mee?

Wil jij ook groeien door interactie en de spiegel van anderen? Of wil je vaardigheden ontwikkelen om zelfstandig verdiepende bijeenkomsten te organiseren?

Lees HIER meer over super- en intervisie

Het grote verhaal uit onze tijd

Rutger Bregman schreef vorige week in De Correspondent over zijn nieuwe inzicht ten aanzien van klimaatverandering. Zijn conclusie: "dit zou het grote verhaal van onze tijd moeten zijn dat alles dominereert”... Dit is ook mijn motivatie om afgelopen weken berichten te posten op LinkedIn over onze klimaatcrisis. Want er is wel degelijk een uitweg. Maar dat vraagt wel om meer dan niet vliegen en geen vlees eten... 
 

"We zijn bang en toch doen we niets"

De onmacht wordt wat mij betreft treffend beschreven in dit persoonlijke artikel op pagina 2 in NRC (Next). Citaat: ‘De rapporten over klimaat en milieu worden steeds alarmerender. En toch handelt de mens nauwelijks, merkt redacteur Paul Luttikhuis, die het onderwerp al tien jaar volgt. „Het pijnlijkste is: ik hoef alleen maar naar mezelf te kijken om die passiviteit te begrijpen.”’
 

"Afzien van economische groei, kunnen we dat wel?"

De traditionele media wordt zich steeds bewuster van het feit dat we er niet uitkomen zolang we vasthouden aan onze huidige welvaartsparadigma. Ter illustratie nog een lezenswaardig artikel uit NRC over het dilemma waar we voor staan als mens.

Citaat: “Terwijl er veel voor te zeggen valt om het welvaartseconomische paradigma in te wisselen voor een welzijns-paradigma. Gedragseconomen, die ook psychologische elementen betrekken in hun definitie van welbevinden, kunnen daarbij een cruciale rol spelen.”
 

Bewustwording is de sleutel

Dat doet me ook denken aan zo'n 15 jaar geleden, toen ik het had over het tijdperk van gedragsdeskundigen: "Na het tijdperk van ingenieurs en afgelopen decennia van economen is het hoog tijd voor het tijdperk van gedrags- en bewustzijnsdeskundigen."

Omdat we door ons afgescheiden handelen ons steeds meer boven de natuur hebben geplaatst. Deze ego gedreven verslaving kunnen we alleen doorbreken door bewustzijnsontwikkeling. Het alternatief is een hele, hele heftige crises. Omdat een mens nu eenmaal pas bereid is diepgaand zijn gedrag te veranderen als het (bijna) niet anders kan. Of het nu gaat om klimaat of een persoonlijke crises...
 

Een nieuw perspectief

Ik kan alleen maar hopen dat tijdig bewustzijn ontstaat waarin we:
  1. gaan omarmen hoe we van nature geworteld zijn in onze voorouderlijn
  2. onze essentie of eigen unieke bijdrage gaan leven
  3. een nieuwe, zuivere balans vinden in geven en nemen.
Pas dan kan er iets nieuws ontstaan met perspectief op een toekomst... 

ps. als je hier meer mee wil kan ik de training van Inge Knoope ‘Verder met de wereld’ aanraden. 
Of je nu zelfstandig ondernemer bent of onderneemt in een organisatie, De Katalysator biedt je een scala aan mogelijkheden om te groeien in bewustzijn en effect. 
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Copyright © 2019 De Katalysator, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp