Copy
 

Ser denne e-mail ikke rigtig ud? (Se den i en browser).

 
ba914c03-810d-4b57-a618-137c08e4c00d.png
 
10. april 2019

Hej <<Name>>

f7017f46-6799-46c4-94ec-af051b09fb06.png
 
 
 

Danmarksmester i blomster

Mia Neergaard Andreasen er i fuld gang med uddannelsen til blomsterdekoratør, og er netop kåret som vinder af DM i Skills inden for blomsterdekoratørfaget. Blomsterdekoratøruddannelsen er en detailuddannelse, der udbydes i et samarbejde mellem Roskilde Handelsskole og Roskilde Tekniske Skole.

 

Nyt talentforløb på eud og eux

Elever på erhvervsuddannelserne har nu mulighed for at dygtiggøre sig yderligere ved siden af skoletiden gennem et talentprogram hos Akademiet for Talentfulde Unge. På tværs af uddannelser og skoler arbejder de med iværksætteri, entreprenørskab og innovation inden for deres område. Roskilde Handelsskole har en elev med blandt det første hold erhvervstalenter.

 
 
 

Elever i udskolingen oplevede hverdagen på Roskilde Handelsskole

Flere hundrede elever i 8. klasse besøgte i marts Roskilde Handelsskole, da de var på introduktionskurser på både Handelsgymnasiet, eud og eux. Eleverne fik indblik i, hvordan det er at gå på uddannelserne, og hvordan det faglige indhold og niveau er. Læs mere om hvad eleverne oplever på introduktionskurser.

 
 

Kom til inspirationsmøde

Måske har I allerede talt uddannelse derhjemme. I er måske ved at danne jer et indtryk af mulighederne ved at vælge de forskellige retninger.

Roskilde Handelsskole byder elever i 8. klasse og deres forældre til inspirationsmøde onsdag den 22. maj kl. 17.00, hvor I kan høre om Handelsgymnasiet, eux og eud og blive klædt på til uddannelsesvalget i 9. eller 10. klasse.

 
 
 

Gør som 726 andre

Skolens Instagram bliver løbende opdateret af eleverne på ungdomsuddannelserne. Følg med i tingene mens de sker.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Roskilde Handelsskole · Bakkesvinget 67 · Roskilde 4000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp