Copy
 

Ser denne e-mail ikke rigtig ud? (Se den i en browser).

 
ba914c03-810d-4b57-a618-137c08e4c00d.png
 
20. maj 2019

Hej <<Name>>

f7017f46-6799-46c4-94ec-af051b09fb06.png
 
 
 
 

Afgangselever fortæller om fremtidsplaner

Mulighederne med en uddannelse fra hhx, eux og eud er mange. Yasmin, Bolette og Daniel fortæller, hvad deres planer er efter translokation og dimission – og hvordan planerne har udviklet sig fra dengang de startede.
 

 
 

Gallafester på Handelsgymnasiet og eux

3.g’ere og 2. års eux’ere markerede afslutningen af deres studietid med festlig galla. Forældre, venner og lærere stod klar til at tage imod eleverne, da de ankom i fantasifulde køretøjer og flotte kjoler.

De traditionsrige gallafester bidrager sammen med mange andre aktiviteter på Roskilde Handelsskole til et attraktivt studiemiljø, som skaber sammenhold og fællesskab på tværs af klasser, årgange og uddannelser. 

 
 

Sidste skoledag for 3.g'erne

Stemningen var i top, da afgangselever på Handelsgymnasiet torsdag fejrede deres sidste skoledag. Udklædte og glade mødte eleverne op, og på gangene kunne man møde alt fra Super Mario til Bananer i pyjamas. Efter fælles morgenmad var der kåringer af blandt andet 'årets lærer' og 'årets mest omtalte klasse' efterfulgt af aktiviteter på tværs af klasserne. 
 

 
 

Gør som 730 andre

Skolens Instagram bliver løbende opdateret af eleverne på ungdomsuddannelserne. Følg med i tingene mens de sker.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Roskilde Handelsskole · Bakkesvinget 67 · Roskilde 4000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp