Copy
 

Ser denne e-mail ikke rigtig ud? (Se den i en browser).

 
ba914c03-810d-4b57-a618-137c08e4c00d.png
 
2. juli 2019

Hej <<Name>>

Endnu et skoleår er gået, og vi har netop sendt studenter og afsluttende elever på ungdomsuddannelserne godt videre på deres vej. Mange starter efter sommerferien på videregående uddannelser, eller som elever i virksomheder, mens andre tager et sabbatår med job, rejse eller nye eventyr.

Forsommeren bød på mange arrangementer på skolen med gallafester, fejring af sidste skoledag og dimission og translokation. Nogle af jer deltog måske også i det årlige inspirationsmøde i maj, hvor elever i 8. klasse sammen med forældre besøgte skolen, hørte om hhx, eux og eud og talte med både vejledere og elever på skolen.

I det kommende skoleår inviterer vi løbende til arrangementer, hvor både elever i udskolingen og forældre kan blive klædt på til at tage eller vejlede i et nuanceret uddannelsesvalg. Hold øje med kalenderen på rhs.dk. På hjemmesiden er der informationer til de kommende elever, som vi glæder os til at byde velkommen til august.

Rigtig god sommer.

Venlig hilsen

Jørgen Sloth
Direktør, Roskilde Handelsskole

f7017f46-6799-46c4-94ec-af051b09fb06.png
 
 
 

Tal uddannelse i sommerferien

Det bliver hurtigt konkret, når der tales uddannelse og valg af ungdomsuddannelse. Vejledere foreslår, at fokus bliver lagt på vejen til beslutningen og ikke selve uddannelsesvalget. Ofte kan man komme til at afkræve de unge et svar på noget, de ikke selv er afklarede om endnu.

Hen over sommeren er det godt at begynde at tale om det forestående uddannelsesvalg, og hvad der venter i forhold til at blive klogere på ungdomsuddannelserne i 8. og 9. eller 10. klasse.

 
 

Dimission og translokation

Nye epoker står for døren for de elever, der i år afsluttede deres uddannelser på Handelsgymnasiet, eux, eud og hovedforløb. Nogle skal i job, ud i elevpladser eller påbegynde videre uddannelser, mens andre tager en pause fra skole og finder ud af, hvor de videre skal hen i livet. Alle blev fejret ved festlige dimissioner og translokationer i juni. Se billeder og læs mere fra translokationen på eud og eux, dimissionen på hovedforløb og dimission på Handelsgymnasiet.

 
 

Det skal eleverne vide, når de starter på hhx, eux og eud

Der er mange nye ting at få styr på, inden studiestart på en ungdomsuddannelse. Det kan gøre overgangen lettere at gå de praktiske oplysninger igennem før 12. august, hvor eleverne starter.

Vi har samlet alle de oplysninger, man kan få brug for som elev på Handelsgymnasiet, eux og eud. Du kan for eksempel læse om indholdet i uddannelsen, studierejser, lektier, eksamener og projekter, SU, ferier, IT og meget andet.

 
 

Gør som 745 andre

Skolens Instagram bliver løbende opdateret af eleverne på ungdomsuddannelserne. Følg med i tingene mens de sker.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Roskilde Handelsskole · Bakkesvinget 67 · Roskilde 4000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp