Copy

Nieuwsbrief november 2018

De eerste seizoenhelft is alweer lekker op weg en alle teams pakken geregeld hun puntjes mee. Onze JO12-1 staat zelfs 1e momenteel dus die gaan nog een aantal spannende wedstrijden tegemoet de komende weken! Ook de JO-19 draait bovenin mee en staat op een knappe 3e plek momenteel. Het Vlaggenschip onder de blauwe reigers heeft afgelopen zondag de eerste punten binnengehaald en speelt a.s. zondag 11 november de bekerwedstrijd tegen de Koninklijke HFC uit Amsterdam. We rekenen op een hoge opkomst want de mannen kunnen onze steun goed gebruiken!


Commissie van de van de maand november


Geen enkel bestuur kan zonder een Raad van Advies en Ervaring: mannen die alles al hebben meegemaakt, precies weten waar iedere schakelaar voor dient, alle technische trucs kennen en alle problemen al een keer opgelost hebben. Op de foto ziet u minstens 250 jaar ervaring: vlnr Ome Piet Hopman (o.a. consul, lijnentrekker, onkruidverdelger, lid van de maandagploeg en algemeen terreinmeester). Henk Clausen (vice voorzitter en clubicoon), Tom Segers sr. (vertrouwenspersoon, ledenadministratie en lid kascontrole), Ome Ab Bakker (baas van het scorebord en omroeper), Joop Köhne (accommodatie en terreinen onderhoud, reparaties en vernieuwingen) en Ome Cees Joosten (lid maandagploeg, kleedkamer ruimer, onderhoud en bekend als theedrager en altijd aanwezig op zondag). Kortom een gouden ploeg die het huidige bestuur met raad en daad bijstaat!

VOETBALSCHOOL: SV Beemster verwelkomd Kickoff Soccer Academy
 
Wij zijn trots en blij de samenwerking te hebben gestart met Kickoff Soccer Academy: de meest toffe voetbalschool in de regio. Op zondag 25 november is er een GRATIS clinic op het sportcomplex van SV Beemster: schrijf je in via www.kickoff-beemster.nl. Naast de clinic worden er een cyclus van wekelijkse trainingen gehouden vanaf 27 januari 2019. Alle SV Beemster leden van 7 t/m 14 jaar zijn welkom en kunnen vanaf vandaag met voorrang inschrijven via   

                                           www.kickoff-beemster.nl   

Onder leiding van ervaren trainers en assistenten worden de trainingen op zondagochtenden gegeven tot eind mei. Hierbij wordt er aandacht gegeven aan voetbaltechnieken die aanvullend zijn op de trainingen van de club. Er wordt in groepjes getraind waarbij er rekening gehouden wordt met leeftijd, niveau, jongens en meisjes bij elkaar. Een training duurt 75 minuten. Leden van clubs uit de regio zijn ook welkom. De clinic is gratis; de cyclus kost € 199.- tenue inbegrepen.

SV Beemster is vanaf 1-11-2018 op zaterdag en tijdens alle jeugdtrainingen rookvrij!
 
SV Beemster is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1-11-2018 de eerste stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt SV Beemster iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 
Vanaf 1-11-2018 zijn wij op zaterdagen en tijdens alle jeugdtrainingen rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en dus buiten het terrein te roken. De entree en vlak voor de ingang zijn ook rookvrij. We hopen dat je, net als SV Beemster, je sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers.
 
Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere (oudere) sporters, leiders, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid met name voor kinderen. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Het vriendelijk aanspreken van mensen die roken op het terrein (en bij de entree) is belangrijk. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken. Spreek iemand altijd direct aan. Ga er in eerste instantie vanuit dat iemand niet op de hoogte is van de afspraak. Vraag of hij/zij bekend is met de nieuwe afspraak op de sportvereniging. Vertel over de rookvrije afspraak en laat diegene weten waar hij/zij wel of niet kan roken. Leg ook uit dat de vereniging de afspraak heeft om kinderen het goede voorbeeld te geven.
 
Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst. 
Lees meer op www.svbeemster.nl en op www.rookvrijegeneratie.nl/sport. Voor vragen of opmerkingen kan je terecht bij voorzitter@svbeemster.nl

WIST U DAT?
 
 • Vrijdag 16 november de Algemene Ledenvergadering is?
 • SV Beemster ook een Facebook en Instagramm pagina heeft? Volg ons ook op social media voor de laatste nieuwtjes (Facebook & Instagram)!
 • Er binnenkort een DAMES 1 is bij SV Beemster?
 
Denkt u ook nog even aan:
 1.  De betaling van de contributie?
 2.  Als u online Sint of Kerst inkopen gaat doen u even kijkt of het kan via     https://www.svbeemster.nl/456/sponsorkliks-zoeken u betaald niets extra’s maar sponsort ons gratis!
   
Nieuw!
 • Cees Pauw was afgelopen maand 70 jaar lid van SV Beemster!
 • Lid geworden op zijn 14e en iedere zaterdag & zondag aanwezig bij SV Beemster.
 • Zijn dochter Ingrid Pauw heeft afgelopen maand na 6 jaar afscheid genomen van de jeugdcommissie en de leden en het bestuur bedanken haar voor al haar inzet voor de club
 • Zijn kleinzoon Björn Pauw wensen we vanaf deze plek een spoedig herstel en hopen hem snel weer te zien spelen!
AGENDA:
14-10 Seizoensopening SV Beemster met zanger Jeffrey Stappers
24-10 Bekerwedstrijd SVB 1 - Marken 1 aanvang 20.00uur
Copyright © SV Beemster

Heb je vragen?
Stuur een e-mail naar info@svbeemster.nl

Wil je deze e-mails niet meer ontvangen? 
Geen e-mails meer ontvangen? update your preferences or unsubscribe from this list.
SV Beemster


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SV Beemster · Insulindeweg 11 · Middenbeemster, Nh 1462MJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp