Copy

SenDesign Newsletter #4

Marketing-ul online are mai multe componente: Marketing pe Motoare de căutare, Marketing pe Email și Marketing pe Rețele de Socializare. De asemenea include și procesul de branding digital. Toate acestea garantează brand-ului tău și serviciilor și produselor oferite o vizibilitate perfectă în mediul online.

Află și tu cum îți poți extinde prezența în mediul online printr-o serie de articole dedicate și detaliate.

Cum să obții mai mult trafic organic pe website-ul tău


Obținerea de trafic organic este una din cele mai mari provocări la care un website trebuie să răspundă după lansare. Oricât de frumos, de rapid și de ușor de folosit este website-ul, fără in flux de trafic organic constant nu va avea randamentul dorit...


Citește mai mult!Cum să utilizezi social media pentru a-ți crește traficul pe website


Social media este unealta perfectă de promovare a unui brand sau a unei afaceri. Toată lumea are un cont pe rețelele de socializare, indiferent de domeniu de activitate. Astfel, utilizarea corectă și planificarea eficientă a postărilor îți pot mării exponențial traficul pe website și notorietatea brandului...


Citește mai mult!Noutăți SenDesign

Lidia’s Handmade

Cărții de Vizită

Design-ul cărții de vizită Lidia’s Handmade este unul foarte simplu și prietenos. S-a păstrat simplitatea acestuia deoarece logo-ul Lidia’s Handmade este foarte colorat și complex iar astfel textul ar fi fost mult prea greu de citit. 


Vezi povestea completă

Arco Double Glazing

Grafică 3D

Aceste produse 3D au fost create pentru Arco Double Glazing, o firmă producătoare de geamuri și uși U-PVC. Termopanele au fost construite în primul rând în plan 3D, randate și mai apoi pictate 2D.


Vezi povestea completă

SenDesign este o agenție online care pune accentul pe calitate, inovație și viteză. Utilizăm tehnologia pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a ajuta dezvoltarea afacerilor clienților noștri.

Fb Ig In

Vezi newsletter-ul în browser

DezabonareThis email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SenDesign · Strada: Elocintei, NR. 48 · Bucuresti 013314 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp