Copy
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

SenDesign Newsletter #6

Structura Conținutului

Structura website-ului și felul în care este plasat conținutul dictează succesul pe care acesta îl va avea. Întregul impact asupra publicului țintă este direct influențat de arhitectura paginilor și de felul în care este redactat textul.

Structura Website-ului și Arhitectura Conținutului


Am vorbit foarte mult despre funcționalitatea și aspectul website-ului, despre felul în care trebuie să fie afișată și indexată informația dar niciodată despre structura website-ului. Așa că venit momentul să explicăm arhitectura conținutului și ce ar trebui să conțină orice website. Vom aborda 3 mari categorii de website-uri: Ofertant de produse, Ofertant de servicii și Website de Prezentare.


Citește mai mult!

Noutăți SenDesign

Universitatea Titu Maiorescu

Web Design

Website-ul Universității Titu Maiorescu a fost remodelat în întregime. Proiectul a presupus recrearea website-ului într-o manieră în care studenți să nu necesite o perioadă de adaptare pentru noul format, în timp ce întregul design să fie adus la standarde moderne.


Vezi povestea completă

World of a Color

Web Design

Proiectul World of a Color a presupus crearea unei platforme de lansare pentru artiștii români în SUA. Platforma are un design plăcut, modern cu foarte multe influențe Europene din stilul Art Deko dar suficient de simplă și neintruzivă încât să nu distragă privitorul de la opere.


Vezi povestea completă

SenDesign este o agenție online care pune accentul pe calitate, inovație și viteză. Utilizăm tehnologia pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a ajuta dezvoltarea afacerilor clienților noștri.

Fb Ig In Yt

Vezi newsletter-ul în browser

DezabonareThis email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SenDesign · Strada: Elocintei, NR. 48 · Bucuresti 013314 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp