Copy

SenDesign Newsletter #1

Primul newsletter SenDesign acum în căsuța ta de email! Fii la curent cu ultimele noutăți și articole de interes. Mărește randamentul website-ului tău prin servicii SEO accesibile!

Optimizarea SEO – Ce este și cum afectează afișarea în Google?


Optimizarea SEO (Search Engine Optimization), este o tehnică folosită de către designerii și dezvoltatorii web pentru a optimiza un website pentru motoarele de căutare....

Citește mai mult!


Preț de la 85€ + TVA / lună

Cere Ofertă

Noutăți SenDesign

SenDesign Anunță  Modulul UNIVERSITAS!

Noua aplicație marca SenDesign adresată mediului educațional. Tot ce are nevoie un elev sau student într-o singură aplicație. Acest modul se integrează în infrastructura existentă sau alături de platforma proprie. Se personalizează complet pentru fiecare instituție. Detalii în curând! 

Compania Agilrom Scientific are un nou website  

Luna aceasta s-a lansat noul website Agilrom! Cu un nou design adaptiv,  modern, colorat și animat. Accentul este pus de imagini mari, animații fluide și cel mai important: o navigare facilă. Deși website-ul are peste 100 de pagini, utilizatorul poate să ajungă oricând la informația dorită.

Vezi pe www.agilrom.ro

SenDesign este o agenție online care pune accentul pe calitate, inovație și viteză. Utilizăm tehnologia pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a ajuta dezvoltarea afacerilor clienților noștri.

Fb Ig In

Vezi newsletter-ul în browser

DezabonareThis email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SenDesign · Strada: Elocintei, NR. 48 · Bucuresti 013314 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp