Copy

SenDesign Newsletter #5

Programul de Sărbători

Stimate Colaborator,

 

Din cauza numărului foarte mari de cereri, avem rugămintea ca pentru perioada 27 Decembrie 2019 - 3 Ianuarie 2020 să ne transmiți ce intervenții dorești programate pe adresa de email mail@sendesign.ro. Astfel ne putem asigura că nu vor exista întârzieri la publicarea actualizărilor importante. 

Design Grafic pentru Felicitări de Crăciun

 

Nu aștepta până în ultima clipă! Comandă acum design-ul unei felicitări ce o poți trimite familiei, prietenilor, colegilor sau colaboratorilor și va fi gata până cel târziu 20 Decembrie. Stabilim împreună design-ul, avem nevoie doar de text și opțional logo-ul firmei tale. 

 

Realizăm campaniile de newsletter pentru ca tu să trimiți ușor printr-o singură comanda email-ul tuturor persoanelor.

 

Preț promoțional de la 50 euro + TVA!

 

COMANDĂ ACUM

Noutăți SenDesign

Academia de Make-up Raluca Paraschiv

Banner Stradal

Banner-ul pentru Academia de Make-up Raluca Paraschiv este un banner stradal cu dimensiuni foarte mari. Textul este puțin, la obiect, tocmai pentru a putea identifica ușor informația importantă și necesară. Logo-ul este scos în evidență prin aranjamentul asimetric cu foarte puține nuanțe predominante.


Acest Banner poate fi vizualizat în zona Piața Romană lângă McDonalds.

Splaiul Unirii 219

Logo Design

Splaiul Unirii 219 este un logo simplu și foarte drept. Fontul se potrivește cu tema design-ului minimalist. Aranjamentul fontului față de siglă pune în evidență foarte bine numele brand-ului. Paleta de culori este specifică domeniului de activitate, imobiliare.


Vezi povestea completă

SenDesign este o agenție online care pune accentul pe calitate, inovație și viteză. Utilizăm tehnologia pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a ajuta dezvoltarea afacerilor clienților noștri.

Fb Ig In

Vezi newsletter-ul în browser

DezabonareThis email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SenDesign · Strada: Elocintei, NR. 48 · Bucuresti 013314 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp