Copy

SenDesign Newsletter #3

Imaginea brandului și a serviciilor tale contează atât în mediul online cât și offline. Prima impresie contează! Așadar, alegerea design-ului perfect îți poate aduce o creștere semnificativă a numărului de clienți.

Pentru diferite aplicații publicitare, sunt necesare abordări de design diferite, specifice mediului în care sunt folosite.

Secretele din spatele unui logo de succes


Orice companie are un logo denumit și siglă, iar acesta dictează într-o oarecare măsură succesul brand-ului pe care îl reprezintă. În acest articol vom contura elementele cheie ale siglei și criteriile ce trebuie urmate pentru a-i garanta succesul...


Citește mai mult!


Vizualizează portofoliu nostru pentru a vedea o selecție de clienți și cum i-am ajutat să își ducă afacerea la următorul nivel.


Portofoliu

Noutăți SenDesign

Noi detalii despre Universitas!

Tot ce are nevoie un student și tot ce își dorește un profesor! Universitas este unealta perfectă pentru toate instituțiile și formele de învățământ. Treci în mediul online, învățământ direct din buzunar. Aprofundare facilă prin interacțiunea student – profesor.


Detalii Complete

Lidia’s Handmade Logo

Lidia’s Handmade este un logo plin de culoare și căldură, fiind complex prin simplitatea sa. Elementele alese formează o jumătate de mandală multicoloră în formă de floare, plină de multe alte forme jucăușe ce „încarcă” și crează mandala propriu-zisă.


Vezi povestea completă

Despot Vodă Residence Logo

Pentru Despot Vodă Residence am conceput un logo definitoriu pentru ce reprezintă brand-ul cu adevărat. Elementele grafice sunt un reper important atunci când trebuie să se facă o alegere pentru brandul tău, așa că am folosit elemente fluide ce îmbracă forma unui cerc incomplet ce scoate în evidență „subiectul” logo-ului.


Vezi povestea completă

Pachetul.ro Logo

Pentru Pachetul.ro, provocarea cea mare a fost logo-ul deoarece cerința era de a combina puterea pentru conturarea mesajului, dar și blândețea pentru a putea face referire la subiectul abordat fără agresivitate. Așadar, compoziția dintre cele două elemente alese a fost animată prin siglă și text.


Vezi povestea completă

SenDesign este o agenție online care pune accentul pe calitate, inovație și viteză. Utilizăm tehnologia pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a ajuta dezvoltarea afacerilor clienților noștri.

Fb Ig In

Vezi newsletter-ul în browser

DezabonareThis email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SenDesign · Strada: Elocintei, NR. 48 · Bucuresti 013314 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp